Gå til innhold

dvaaland

Medlemmer
  • Innlegg

    33
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av dvaaland

  1. Hei!

     

    Jeg lurer på følgende:

     

    Er det noe du savner på internett i norsk versjon? Er det noe du ofte vil ha tak i men ikke finner en skikkelig norsk nettbutikk? Er det noe du mener det bør være mer av? Er det opplysninger du mangler og ikke får tak i? Er det noe som finnes, men ikke godt nok? Hva som helst, så lenge det er mulig å få til i Norge.

     

    Takk for svar :)

  2. Hei,

     

    Noen som vil dele gode/dårlige erfaringer med noen typer media-PCer til TV? Eks. Mac Mini, AS Rock, Komplett HTPC?

     

    Jeg er på utkikk etter en PC til TVen, som skal brukes til avspilling av film, lyd, webtv. Min gamle Mac Mini med Duo-prosessor, 4GB minne og mekanisk HDD er langt ifra rask nok lenger.

  3. Husker for noen år siden, en serie på tvnorge, iallefall på reklamen til traileren, kom det en monster fisk opp av vannet og gapet over en båt.

    Husker også at en gutt fanget enn slik fisk, bare en baby, og tok vare på den i ett eller annet forskningsrom/akvarium til noen han kjente.

     

    De dro også ned til fiskene i en ubåt, det vrimlet av fiskene der.

    Men kan overhodet ikke huske navnet.

     

    Surface heter serien :) ble kansellert etter første sesong.

  4. Hei!

     

    Lagte tidligere et innlegg angående kjøp av bærbar til spilling, men kom frem til at jeg egentlig kan kjøpe en veldig god stasjonær og en grei bærbar til omtrent samme pris. Jeg trenger absolutt en bærbar, for jeg har behov for å flytte mye på den, både i huset og ut av huset.

     

    Jeg ønsker å holde meg rundt 20.000 totalt, for både stasjonær og bærbar.

     

    Jeg har laget en litt grov handleliste på komplett med noe av det jeg ønsker, så hadde det vært fint om dere kunne komme med innspill og erfaringer. Handlelisten er HER.

     

    Som dere ser så har jeg lagt til 2 forskjellige skjermkort. En stor forskjell er pris, men hvilke forskjeller er det på ytelse? Slik jeg ser det så er nesten Radeon-kortet bedre med tanke på minne og klokkehastighet, men til nesten halv pris? Begge skjermkortene er ganske store, som alle skjermkort nå til dags. Hvilke muligheter vil jeg ha til å skaffe meg SLI i fremtiden, med tanke på plass og at jeg i handlelisten har lagt til et mikro-ATX hovedkort?

     

    Hva med harddisker? ATA-300 og ATA-600, hva er forskjellen i praksis? Hva burde jeg ha?

     

    Det er viktig at PCen skal være fremtidsrettet og kunne spille de nyeste spillene uten problemer. Jeg vil ha muligheten til å lett kunne oppgradere uten å bytte ut alle kompontenene. Hvis jeg ikke tar feil, vil jeg kunne bruke hovedkortet i lang tid, da det er samme socket som neste generasjons intel prosessorer? Kom gjerne med tanker om alle andre ting i handlelisten, som skjerm, minne og prosessor.

     

    Som jeg nevnte, ønsker jeg å ha en bærbar utenom. Den skal ikke være en hardcore spill PC, men som kan greit brukes til å spille alle slags spill i ny og ne. Tidligere hadde jeg en XPS 1730 med SLI, 4GB minne og 2,5Ghz Duo Core. Hvor er DENNE(med i5-2540M, 4GB minne og GeForce GT540 2GB) i forhold til min gamle XPS og i forhold til moderat spilling?

     

    Takk for svar!

  5. Har satt sammen en stasjonær PC på komplett nå, her er handelisten. Vurderer å kjøpe HD 6950 i plassen for GTX 580, da det koster ca 2000 kr mindre, har lagt inn begge på handlelisten. Slik jeg kan se det, så er HD 6950 nesten bedre enn GTX 580, stemmer det?

     

    Vil det være plass til SLI i fremtiden om jeg ønsker det? Ser litt lite ut med plass med tanke på så store skjermkortene er.

     

    Forstår at hovedkortet er egnet til bruk i lang tid, da det er samme socket som neste generasjons intel prosessorene vil være. Det er viktig at PCen holder lenge og kan lett oppgraderes i fremtiden.

     

    Og i tillegg kjøpe denne bærbaren, med i5-2540M, 4GB minne og GeForce GT540 2GB. Hvor god er denne egentlig?

  6. Hvis det blir kjøp av en enkel god bærbar, så blir det nok p170.

     

    Jeg sitter å tenker på muligheten for å kjøpe både en bærbar og en stasjonær PC. Hvis jeg ikke tar feil, vil jeg ha muligheten til å kjøpe en like god stasjonær PC og en ok bærbar til samme pris som en veldig god bærbar.

     

    Hvor god er egentlig denne bærbaren til litt spilling, uten for store krav til grafikk på de nyeste spillene? Med i5-2540M, 4GB minne og GeForce GT540 2GB?

     

    Hvor mye må jeg ut med for å få en stasjonær som er minst like god som p170 med 8gb minne, 2,3Ghz(3,4) og GTX 485M, tror dere?

  7. Så det du thomit sier er at i7-2820QM er mer enn godt nok til å spille slike spill som du nevner? Og at jeg mye heller bør gå for GTX 485M enn GT 555M?

     

    Hva med SSD, hvor viktig er det?

     

    Og for å oppsummere, vil denne bærbaren med GTX485M, i7-2820QM, 8GB minne og eventuelt SSD holde lenge og altså mye bedre enn min gamle XPS 1730? Vil det være smartere av meg å velge HD 6970 i plassen for GTX485M? Er det virkelig verdt 2200 kr mer?

     

    LMH1 snakket om ny generasjons hovedkort og om multicom bruker sata 600, noe som vet noe om det? Var det kanskje det du snakket om når du nevnte B3 hovedkort, sindre?

     

    Og hva med forskjellen på p150 og p170? Du får jo samme innhold om du ønsker, kanksje bedre med tanke på kjøling med større bærbar?

  8. Takk for svar.

     

    Ønsker gjerne noe som varer en stund, som min tidligere XPS. Multicom virker som en god løsning, men jeg har sett litt på den nyeste Dell XPS. Her får jeg 555M kortet som du snakker om, og den er billigere. Problemet er prosessoren, i7-2820QM på 2,30GHz, med Turbo Boost opptil 3,4 GHz. Hvor god er den i forhold til Intel 2 Core Duo 2,5Ghz som jeg hadde i min gamle XPS? Bør jeg se på den som 2,3 Ghz eller 3,4, for 2,3 holder ikke veldig bra for spilling av nyere spill. Jeg får vel heller ikke SSD fra Dell.

  9. Hei!

     

    Mine to litt gamle bærbare Dell PCer har nylig tatt kvelden (omtrent på samme dag. Typisk), og jeg må få kjøpt meg en ny en veldig snart.

     

    Først og fremst er det viktig å poengtere at hovedbruken blir spilling, og at jeg er klar over at stasjonær PC egner seg best til spilling. Men jeg har stort behov for å lett flytte på den, både rundt i huset og ut av huset, så stasjonær er føreløpig uaktuelt.

     

    Den ene av mine tidligere bærbare var en Dell XPS 1730 (2,5 Ghz 2 kjerner, SLI, 4 GB ram), som egnet seg godt til spilling, men begynte å slite litt med de aller nyeste spillene. Jeg ønsker å skaffe meg en minst like god bærbar.

     

    Ønsker gjerne å ha 6 GB ram eller mer, bluetooth, 1920x1080 og 15-17" skjerm.

     

    Har sett på de nyeste modellene av Dell XPS, Alienware og Multicom sine bærbare, men har ikke helt kontroll på hvor gode dagens prosessorer og grafikkort er.

     

    Vil holde meg lavest mulig i pris, og helst ikke mer enn 18-20 tusen kroner.

     

    Egne erfaringer, tips og hjelp hadde vært supert! :)

  10. Den oppstår akkurat etter 1 minutt og 20 sekunder. Det skjer når den laster inn Windows NT Fileserver eller noge slikt.

     

    Skjermen blir svart i 20 sekunder med en blinkende bindestrek oppe i venstre hjørne før blåskjermen kommer. På blåskjermen står dert SESSION3_INITIALIZATION_FAILED.

     

    "Det er oppdaget et problem, og windows er avsluttet for å hindre skade på datamaskinen."

     

    "Kontroller at all ny maskinvare eller programvare er riktig innstallert. Hvis dette er en ny innstallering, ber du maskin- eller programvareprodusenten om windows-oppdateringer du kan trenge."

     

    "Hvis problemene fortsetter, deaktiverer du eller fjerne du nylig installert maskinvare eller programvare. Deaktiver BIOS-minnealternativer som bufring eller skygging... osv."

     

    "*** STOP: 0x0000006F (0xC0000020,0x00000000, 0x00000000, 0x00000000)"

     

    Det er det som står.

  11. Hei!

     

    Jeg trenger virkelig å formatere, men har et problem!

    Jeg har en orginal fungerende windows xp pro cd som jeg skal innstallere windows på nytt med, men etter jeg har valgt å boote fra cd og den har loadet cden i ca. 2-3 minutter, får jeg blåskjerm. Dette har aldri skjedd meg før, og jeg har formatert PC-en minst 3-4 ganger før.

     

    Jeg kan ikke forstå hva som kan være galt, noe som kan hjelpe eller som har forslag til hva som kan være galt?

     

    Takk på forhånd!

  12. Hei!

     

    Jeg ønsker å innstallere en ny beta-driver til min Dell Vostro 1500. Denne driveren er tilpasset det nye spillet Crysis. Jeg må laste ned drivere fra Dell, hvis ikke vil de ikke innstallere. Dell er veldig treige å oppdatere med nye drivere, så dette er ikke en bra ting.

     

    Noen som vet hvordan jeg kan, og om jeg kan innstallere drivere fra nvidia på min bærbare?

     

    Tusen takk!

  13. Vel, koster ikke så veldig mye mindre. Og jeg er ganske opptatt av at pc'en skal se bra ut og, og det gjør ikke IFL90+ etter min mening ;p Ellers så får jeg en litt raskere hdd i inspiron, og jeg kan velge min egen farge ;o batteriet som stikke ut bak på pcen synes jeg og trekker en del ned.

     

    Tror nok ikke en Compal er aktuelt for meg, men et bra forslag.

  14. Heihei.

     

    Jeg skal ha en ny bærbar pc, og tenker på å kjøpe Dell Inspiron 1520.

     

    Spesifikasjoner:

     

    - Intel Core 2 Duo T7300 2,0 Ghz

    - 2 GB Ram

    - 15,4" (1680 x 1050)

    - 160 GB HDD (7200 rpm)

    - Nvidia GeForce Go 8600M GT 256 MB dedikert minne

     

    Det ser ut til at det er en ganske lang leveringstid på denne modellen, derfor; er dette en bærbar pc det er verdt å vente 1 mnd+ på? Hvis ikke, hva slags bærbar pc burde jeg kjøpe til spill og skolebruk?

     

    Takker for raske og gode svar :)

  15. Vurderer å vente på mitt første ønske, en Dell Inspiron 1520, med specs:

     

    - Intel Core 2 Duo T7300 2,0 Ghz

    - 2 GB Ram

    - 15,4" ultrasharp widescreen (1680 x 1050) truelife

    - 160 GB HDD (7200 rpm)

    - nVidia GeForce Go 8600M GT 256 MB dedikert minne

     

    Det er ca 1 til 1,5 mnd leveringstid på den for øyeblikket, noen som kan fortelle meg om det er verdt ventetiden? ;D

×
×
  • Opprett ny...