Gå til innhold

nepse86

Medlemmer
  • Innlegg

    60
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av nepse86

  1. Er usikker på om trådstarter er seriøs med spørsmålet/undringen sin. Dersom så er tilfellet stiller jeg et stort spørsmålstegn ved vedkommendes moral og intelligens.

     

    Jenter har selvfølgelig lov å "rote" med gutter uten at gutten skal forvente sex, og dersom han ikke får det tar det.

    • Liker 1
  2. Et spørsmål bare. Hvilke flyplasser i Norge er å regne som opplæringssted for ATC utdannningen?

     

    Ikke at jeg tror det blir aktuelt, har en dårlig følelse etter fase 2.

     

    Jeg mener å huske at det var forskjellig fra år til år, men jeg tror flyplasser som Torp, Rygge, Flesland, Bodø osv er vanlig.

     

    Husker du hvor mange error lyder du fikk? Og fant du mange konflikter? Recalls etc?

     

     

    0 til 1 opposit, 4 til 5 local og 3 errorlyder (i forsøk på opposit, må ha misforstått hele greia). Brukte ingen recalls.

     

    Var på Værnes i går klokka 14:00.

  3. Har begynt å spille litt fifa igjen etter noen års pause. Men det har dukket opp noe som irriterer meg litt. Jeg spiller i "be a pro" modusen, altså jeg er bare en spiller på banen. Problemet er at når jeg slår en pasning til en medspiller, også innlegg og lignende så returnerer spilleren pasningen. Han kan stå foran åpent mål men velger allikevel å sende ballen tilbake til meg når jeg står helt ute ved sidelinjen. Noen som skjønner hva jeg mener?

    Hva gjør jeg galt??

     

     

    Kan nevnes at jeg spiller med tastatur og mus...

  4. Har begynt å spille litt fifa igjen etter noen års pause. Men det har dukket opp noe som irriterer meg litt. Jeg spiller i "be a pro" modusen, altså jeg er bare en spiller på banen. Problemet er at når jeg slår en pasning til en medspiller, også innlegg og lignende så returnerer spilleren pasningen. Han kan stå foran åpent mål men velger allikevel å sende ballen tilbake til meg når jeg står helt ute ved sidelinjen. Noen som skjønner hva jeg mener?

    Hva gjør jeg galt??

×
×
  • Opprett ny...