Gå til innhold

Betroz

Medlemmer
  • Innlegg

    19 126
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Innlegg skrevet av Betroz

  1. Hvem hadde trodd dette...

    Quote

    Evidence for a connection between coronavirus disease-19 and exposure to radiofrequency radiation from wireless communications including 5G

    Keywords: COVID-19, Coronavirus, coronavirus disease-19, severe acute respiratory syndrome, coronavirus 2, electromagnetic stress, electromagnetic fields, environmental factor, microwave, millimeter wave, pandemic, public health, radio frequency, radiofrequency, wireless

    Kilde : https://www.ncbi.nlm.nih.gov/labs/pmc/articles/PMC8580522/

    Well I did...

  2. 1 hour ago, Cowboystrekk said:

    Mumriken etc vet nok mer om det, men ville trodd at for høy temp+volt på SA\IO degraderte dem og ikke kjernene, men pakka er jo ganske kompakt...

    Jeg har tenkt litt på hva jeg kan ha gjort for å forårsake dette. I Event Viewer så jeg at disse WHEA error meldingene startet den 11. November i fjor, som var omtrent da jeg starta å spille Battlefield 2042 når jeg tenker meg om... Før det spilte jeg BF5 uten error.

    Kan BF2042 bruke noen ny kode som stresser deler av CPU mer lurer jeg på nå (AVX2 ?), eller bare tilfeldig at CPU skulle vise tegn til degradering akkurat på denne tiden...

    Irriterende med slike feil. Bedre om CPU hadde bare dødd, for da kunne jeg bare kjørt en RMA :(

  3. 9 minutes ago, Cowboystrekk said:

    Hva har temp ligget på? Feilen du fikk var relatert til en kjerne, ikke IO/SA :)

    Når jeg har spillt Battlefield så har temps ligget på rundt ~65-70 grader, men under lasting av kart har den vært oppe i 80 grader. Jeg har ikke kjørt Prime95 med opp mot 100C temps ellerno sånt galskap.

    For høy IO/SA spenning kan vel skade IMC, som igjen gjør at kjernene får error vel? Jeg har kjørt med loadline calibration (LLC) på level 6 på mitt Asus kort hele tida, så kanskje det spiller en rolle. Men siden Nizzen har kjørt enda høyere med LLC8...så vet ikke jeg.

  4. 13 minutes ago, Cowboystrekk said:

    Derbauer testa jo dette nylig på flere 5000-serie: 

    Mulig noe degradering på en, mens de 2 andre berga. Spenning+temp+flaks/silikonlotteri er nok årsak til evt degradering. 

    Ja så den der for noen uker siden. Men han kunne bare øke 20mv ellerno og så funka den bra igjen. Dessuten så var det kanskje ikke IMC som var degradert i han sin CPU. Jeg vet at Derbauer ikke kjører så høy RAM klokk som jeg har gjort. Eller jeg kan bare vært uheldig med min CPU. 

  5. 6 hours ago, Mumriken said:

    Husker ikke hvilken det var, men poenget er at jeg tviler på det er degradering mtp hva min har gjennomgått. 

    Jeg mener degradering kommer av spenning + temperatur, og ikke bare 1 av delene. Mulig jeg tar feil. Din CPU har nok vært vesentlig kaldere enn min siden du har custom loop og har delidda :)

    Jeg skal teste mer her før jeg konkluderer, men slike ting er kjipt siden det har bare gått 18 måneder. Hadde det skjedd etter 3-4 år så hadde jeg gitt blaffen og bare kjøpt ny.

  6. On 1/2/2022 at 8:35 PM, Mumriken said:

    Jeg trodde min var degradert, men det var bare behov for ny lm og rensing av blokk. 

    Men fikk du samme WHEA error som meg? For temps er omtrent som før. Jeg har jo ikke delidda eller noe sånt som deg.

    Lavere uncore hjalp ikke. Høyere vcore hjalp ikke. Bytta RAM profil til en med slakkere timings og litt lavere IO/SA, og det hjalp heller ikke. Jeg kan jo prøve 3600C16 på minnet, menne hvis IMC er degradert så mye, så bør vel CPU byttes uansett vel. Eller kanskje RAM brikkene er degradert for alt jeg vet...

    Tok en rask MemtestPRO og fikk ingen error. Var bare til 130%, men burde holde.

  7. 17 minutes ago, Ribo said:

    Og ikke minst, vi mistenker ikke en hel nasjon, en hel verden til å lyve for oss. 

      Jeg har da heller ikke påstått det. Gjør deg kjent med hva et pyramide system er du. Jeg har forklart flere ganger i denne tråden her hva jeg mener med det i denne sammenheng, men det var nok før din tid her. Ikke undervurder gruppementalitet heller, også blandt forskere. 

    8 minutes ago, Ribo said:

    Om det er dette som skremmer det burde du se hvor mange slanger en covid pasienter er tilkoblet på intensiven. Da er litt pysete med litt vondt i armen. 

    Øhhh... De som har fått alvorlige bivirkninger av Covid vaksinen sliter med vesentlig verre ting enn det! Skjerp deg!!!

    11 minutes ago, Ribo said:

    Det er bare du som syns det er greit å la millioner dø pga at en fult uttestet og fungerende vaksine ikke kan taes i bruk for etter 10år i testing. 

    Det er nok en antagelse. Ingen kan vite med sikkerhet hvor mange som ville ha dødd hvis vaksinene ikke fantes. For alt vi vet, så hadde tallene vært omtrent som for en årlig influensa. Men for vaksine selskapene, så er de tjent med at folk tar vaksinen, siden de tjener milliarder på dette. (selv om penger er ikke det eneste eller viktigste motivet akkurat for dette - Great Reset agendaen er)

     

  8. 2 hours ago, knutinh said:

    At man blir frisk av å putte lys opp i rumpa og blekemiddel i kjeften?

    Jeg har aldri støttet noe sånt eller personer som kommer med slik galskap. Men kommentaren din forteller ganske mye om hva du tror om meg.

    37 minutes ago, Ribo said:

    Du velger heller å tro på en random dude på nettet om det passer med din overbevisning ell alle verdens fagfolk. 

    Ingenting random her i gården. Du og mange her inne følger flertallet, men har flertallet alltid rett...? For meg virker det som dere følger flokken, og slik det ser ut nå, så er den på vei utenfor stupet - kollektivt.

    • Liker 1
  9. Just now, aklla said:

    Trodde ikke begravelsesdirektører obduserte personer, direktøren må da virkelig ha gått langt utenfor sine grenser her..
    Obdusering gjøres jo lenge før begravelsesbyrå er inne i bildet.

    Trenger jeg å skrive det : Han kjenner mange i helsesektoren denne karen, så nei jeg mente ikke det du antok her.

  10. 16 minutes ago, knutinh said:

    Eller sprø folk som har gått fra skanse til skanse. «Covid finnes ikke», «Covid er ikke farlig». «Putt lys opp i kroppens hulrom». «Vaksiner er farlig for deg». «Alt er en storkonspirasjon(tm)».

    Basert på historikk, vil du si at det har vært tryggest å følge rådene til youtube-ekspertisen og ytre høyre-sjarlatanene eller de som har relevant medisinsk utdanning og erfaring?

    "Anti-vaxxere" er ikke skeptisk til Covid vaksinen kun basert på hva andre folk mener om den... Vi har sett videoer der folk filmer sine nærmeste som har alvorlige bivirkninger av vaksinen, og folk som rapporterer om at noen som var frisk før dem tok vaksinen, men som døde kort tid etterpå. Så får vi høre at antallet døde av vaksinen blir holdt tilbake og skjult. Noe som en begravelses direktør i England blandt annet bekreftet. ++++

    Så nei, jeg nekter ikke å ta Covid "vaksinen" kun fordi jeg har lest konspirasjonsteorier... :roll:

    • Liker 1
  11. 51 minutes ago, Ribo said:

    Jada. Alle sammen lyver.. Alle sammen er ute etter deg. Men, hvorfor ?

    Tenk å være så selvopptatt at en hel verden av statsledere, helsepersonell, forskere, biologer, teknikker, begravelsesbyrået og alt der i mellom, går sammen om denne pandemien for å lure deg !!

    Nei, du antar feil der også.

    52 minutes ago, Ribo said:

    Ingen ting annet i mennesket historie har noen gang samlet verden mer enn dette nå. Selv uenigheter i religion blir satt til side. 

    Fordi det er en koordinert plan som har vært under utvikling i flere tiår. Det fødes en ny verdens orden - "The Great Reset".

    • Liker 1
  12. Da ser det ut som min 10900K har blitt degradert etter bare 18 måneder. Ikke har jeg kjørt med høy vcore heller. Mulig IO/SA volten som har vært for høy, men jeg har ikke pøsa på med for mye her heller (1.35 IO og 1.45 SA)

    Fant ut av det da jeg så WHEA Internal parity errors i HWiNFO64. Har nå satt + 20mv offset på vcore så får jeg se om det fixer det helt, hvis ikke øker jeg den. Typisk min uflaks og etter bare 18 måneder da.

    A corrected hardware error has occurred.
    
    Reported by component: Processor Core
    Error Source: Unknown Error Source
    Error Type: Internal parity error
    Processor APIC ID: 14

    Så ikke cache/uncore WHEA.

  13. 1 minute ago, Subara said:

    Hvorfor ikke stole på landets ekspertise istedenfor å lage sine egne fortellinger om vaksiner og viruset?

    Folk som ikke har risikosykdommer kan også ha dårlig immunforsvar, men at de ikke vsste det på forhånd. Det tryggeste er derfor å vaksinere seg. Man bidrar i landets dugnad for å begrense smitten.

    Det er forskjell på å ta noen forhåndsregler, og det å la seg styre av frykt... Når FHI går ut med at de venter en stor bølge av smitte og sier at det HASTER for de uvaksinerte å ta vaksinen, da er det ut i fra frykt. Mennesker tar ofte urasjonelle valg når dem er redde.

    • Liker 1
  14. 1 hour ago, Guest 0b7e3...581 said:

    Studien har ikke blitt fagfellevurdert, men den peker på en forskjell i sykdomsforløp blant de vaksinerte og uvaksinerte. Jeg har ingen kjepphest å jage her, men det finnes en forskjell.

    Om det der skulle være sant, så blir det feil å anta at man garantert blir det (sykere av å ikke være vaksinert). Det hele bygges på frykten for hva som kan skje. Folk tar vaksinen fordi noe muligens, kanskje, hvis-om-atte skjer. Så vil sikkert trollene dra inn sammenlikningen med å bruke bilbelte av samme grunn, men please det blir for dumt!

    • Liker 1
  15. 2 minutes ago, Per H said:

    Ønsker hun å tvinge resten av befolkningen til å ta vaksinen må loven endres, man må utøve noe som heter «tvang», avskaffe råderett over egen kropp og slutte og tro at man lever i et såkalt «liberalt demokrati» og hilse «den nye normale» helsefascismen velkommen til Norge. 

    De kommer til å få igjennom koronasertifikatet tenker jeg, og på den måten fortsatt si at vaksinen er "frivillig", selv om de uvaksinerte da vil miste adgang til mye i samfunnet. De vil da bruke dette som pressmiddel.

    • Liker 2
  16. 15 hours ago, Khutul said:

    Jeg spår et år med økt dødelighet desverre. 2022 blir verre og denne pandemi boksen vil bare sparkes nedover veien med nye varianter og flere injeksjoner. Og alt kommer til å være de uvaksinerte sin skyld. 

    Ja FHI-direktør Camilla Stoltenberg har allerede sagt at en ny stor bølge med smitte vil komme i Januar, og at det nå "haster" å få de uvaksinerte til å ta vaksinen. Menne...det tar jo litt tid før vaksinen virker vel, og så må det gå tid mellom dosene, så hvordan kan de uvaksinerte da redde samfunnet fra denne nye bølgen nå... Henger ikke på greip, men vi vet jo at dem er desperate til å få denne "vaksinen" inn i folk. Hvis de innfører en ny total lockdown, så vil dem legge hele skylda på oss uvaksinerte!

    Vi vet hva som kommer etter det...

×
×
  • Opprett ny...