Gå til innhold

andei

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av andei

  1. Vurderer sterkt å gå til innkjøp av denne, men har et par kriterier før jeg bestemmer meg for den ene eller andre.

     

    Som det ble spurt om litt tidligere (finner ikke noe svar?), er det mulig med 1gb minisd-kort?

    I tillegg har jeg en bluetooth gps-enhet som jeg hittil har brukt mot pda'en min (TomTom) - er dette noe jeg kan bruke på 8310'en?

  2. Nå har jeg prøvd å teste disken på ekstern usb-ting, men får faktisk hverken den eller den min andre wd-disk til å fungere. Men det er vel bare ubrukelig av undertegnede, går jeg ut ifra.

     

    Jeg lurte òg på om det kanskje er mulig å bytte kortet som sitter på disken, med et annet som faktisk fungerer. Er det noe håp i det? Bryr meg fint lite om den blir ubrukelig (selv om det hadde vært fint å kunne unngå..), så lenge jeg får tilbake innholdet på den andre.

  3. Sitter på en Western Digital 120gig disk som jeg fikk store problemer med, tidligere i dag.

    Når jeg har den i, uansett IDE-kabel og uavhengig av om den er på master/slave (samme med jumper-settings), virker maskina utrolig treig, men den finner disken i bios.

    Prøver jeg å boote fra den, får jeg beskjed om "disk boot failure, insert system disk.." blablabla - Den kjenner dere vel til.

     

    Ellers, når jeg får den til å boote med en annen disk, fortsatt med denne i, får jeg faktisk opp at disken er tilgjengelig, om jeg søker etter ny hardware. Den kommer opp i lista, men etter søket er ferdig, forsvinner den igjen.

     

    Jeg MÅ ha denne disken til å fungere igjen, uansett om jeg bare får kopiert over det som er der, så jeg hadde vært utrolig takknemlig for alt av tips.

     

    Jeg har fortsatt ikke fått testet disken andre steder, men tenkte jeg skulle høre her med det samme, om noen hadde en flott løsning på problemet.

     

    Jeg -lider- uten disken min!

  4. jeg kjøpte for et år eller noe tilbake, og har hatt null problemer med det siden den gang, hverken tv-utgangen eller noe annet. TIL jeg prøvde de nye 40.41 detonator driverne. den første perioden (et par dager) funket alt som det skulle, inkl. tv-utgangen. plutselig funket de ikke lenger. ikke noen instillinger har blitt gjort om på, og kameraten min med et geforce 4 kort har opplevd det samme etter å ha testet driverne. Det virker som om den får en slags kontakt med tv'en, men null bilde kommer opp.

     

    Noen som har opplevd det samme, eller har noen forslag? jeg har også lagt inn win på nytt, uten resultat.

×
×
  • Opprett ny...