Gå til innhold

Jorsalfar

Medlemmer
  • Innlegg

    233
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Jorsalfar

  1. Kom over denne siden på face her om dagen.

     

    De skriver følgende om hvorfor vi ikke skal ha likelønn i Norge:

    Dagens hysteri om likelønn for kjønnene har kommet ut av proporsjoner!

     

    GDA referanseverdi for energiinntak per dag er 2000 kcal for kvinner og 2500 kcal for menn. Med andre ord skal menn innta 25% flere kalorier enn kvinner hver dag. Dette gjør det innlysende at det i en likelønnssituasjon vil være en undertrykket part: mannen. Etter de fysiske behovene er dekket vil en mann ufrivillig stå igjen med dårligere kjøpekraft enn en kvinne. Dette kan vi ikke ha noe av i Norge!

     

    Med utgangspunkt i Maslows behovspyramide vil en tvungen likelønnspolitikk vrake menns grunnleggende fysiske behov for å tilrettelegge for kvinners aktelse og selvrealisering.

     

    Nei til diskriminering - nei til likelønn!

     

     

     

    Så hva synes man, noen enige med disse folka?

  2. Første inntrkket jeg satt med etter finalen var "Wow, dette var fantastisk!" Men jo mer jeg tenker, jo mindre liker jeg avslutningen. Teorien om at de hadde vært døde hele tiden slo meg ikke før jeg leste det her på forumet, og når jeg leste den ble det ikke akkurat noen færre tanker i hodet. Men uansett hvilken teori man prøver, synes jeg det er noe som dreper den. I en serie som Lost må man regne med at det ville bli en avslutning som fikk folk til å diskutere osv., men synes det er litt drøyt at slutten er så utydelig at vi sitter her og diskuterer om de var døde eller ikke.

     

    Og til dere som tror at FSW var "skjersilden". Dette klarer jeg hvertfall ikke å forstå. De sprengte jo bomba en eller annen gang i fortiden, slik at de forandret fremtiden og det ble et "nytt univers" med en alternativ historie, da flyet ikke styrter osv. I denne tidslinjen dør de jo ikke..

     

    Selv er jeg så forvirret at jeg ikke vet hva jeg selv tror lengre..

  3. Hei

     

    Har satt sammen en ny PC nå, men får ikke CD-ROMen til å fungere.

    Den får strøm, men får ikke til å boote fra den.

    Det er en S-ATA CD-ROM, og den er helt ny.

     

    Er det noe jeg kan ha koblet feil, eller er CD-ROMen rett og slett defekt?

     

    EDIT: Kobla til en CD-ROM fra en annen PC, og det funka.

    Windows finner også den nye CD-ROMen, men den vil ikke lese noen cder.

    Ser ut til at jeg har fått en ødelagt en..

  4. Håper virkelig qt-extended kommer med noen bedre strømsparingsmetoder snart. Jeg har vært ræva til å bruke telefonen, siden jeg fant ut at jeg var avhengig av en telefon jeg kunne stole helt på. Bestemte meg for å prøve qt-extended nå, men enda den sto i laderen hele natta, holdt den ikke hele dagen en gang. Og jeg brukte telefonen veldig lite..

     

    Noen som har noen erfaringer med FDOM? Begynner den å funke bra? Hvordan er batteritiden der?

  5. Da har jeg blitt med i bestillingen fra Oslo/Akershus. Ikke noen grunn til å vente folkens!

     

    Er litt å spare på å bestille i grupper også, så anbefaler å ta kontakt med de ansvarlige snarest!

     

    Er nr 11 på gruppen, hehe, men vi må da være 20 på Østlandet som vil ha denne telefonen?!

  6. Jorsalfar: Tør jeg spørre hva du ikke likte med den? Har hørt at de effektene som allerede er inne på den suger, men de man lager selv kan bli temmelig heftige.

    9615127[/snapback]

     

    Ja du kan lage ganske heftige effekter, men det er også noe av problemet synes jeg, at de blir for heftige. Man kan jo selfølgelig stille på hvor "sterk" effekten man legger på skal være, men har ikke fått dette til å fungere optimalt. Men jeg har ikke brukt dette effektbrettet nok og satt meg nok i den til å være noen fasit, og jeg fraråder deg heller ikke til å kjøpe den. Man har nok flere muligheter hvis man kjøper flere pedaler med hver sin effekt og kobler sammen, men da blir jo også prisen noe helt annet.

     

    Bare prøv den godt, så ser du selv hva du synes.

  7. Noen som har erfaring med Boss ME-50B? Skal kjøpe den, men vil bare høre litt hva andre synes om den ;)

    9598287[/snapback]

     

    Jeg har den. Funker jo greit, men er egenlig ikke noe veldig fornøyd med den, men jeg regner med at du prøver den før du kjøper den så da får du nesten bare se hva du syntes selv.

     

    Var på DT konserten jeg óg, det var konge!

    Synes dere om den nye Bongo 6 som John Myung bruker for tiden a?

    9610844[/snapback]

     

    Jeg digger den. Hadde hatt sykt lyst å prøve den. Drev å spurte en i Earniball via mail om den skulle bli å få kjøpt etter hvert, og han regnet med det.

  8. Har akkurat kjøpt meg ny bærbar, og der ønsker jeg selfølgelig å installere noe annet enn vista. Har tenkt å installere Ubuntu, men når jeg skal boote installasjons cden, får jeg en error når under loadingen. Meldingen jeg får er noe som "/bin/bash Can't access /dev/tty" eller noe.

     

    Det ser ut som det er CD-romen som er problemet, for jeg prøvde også med Arch Linux. Da gikk det helt fint å boote, men når jeg skulle velge "Install Packages og valgte cdrom som kilde, fikk jeg meldingen "Cdrom not found". Men med Arch fant jeg en løsning. Ved å legge til "ide-legacy" når jeg skulle boote, løste dette problemet seg.

     

    Men i Ubuntu har jeg altså fortsatt dette problemet. Har prøvd med samme boot option (og flere andre), men har enda ikke fått det til.

     

    Håper noen har noen tips.

  9. Jeg fikk denne pcen i posten på torsdag. Er veldig fornøyd med utseendet, men viften lager litt støy ja. Men det som er det største problemet mitt er at noen ganger så har det blitt flimring på skjermen som ikke gir seg. Kan se ut som jeg må sende den tilbake, for noe er nok galt med skjermen min.

  10. Noen som har denne pcen?

     

    toshiba%20u300.jpg

     

    Finner ingen tester av den og det også dårlig med bilder, men ser ut som en veldig fin PC.

    Vurderer å kjøpe denne ettersom min Dell XPS m1330 er utsatt til oktober, men er jo greit å vite litt mer om den.

     

    Lurer blant annet på hvordan batteritiden, støynivået, kvaliteten og utseendet er.

  11. For min del ble det avbestilling av dell-en når den ble utsatt til 8. oktober. Men i går skaffet datakjeden meg en Toshiba U 300 på dagen.

     

    Ikke helt fullgod erstatning (har f.eks ikke 9-cellers batteri), men godt nok når en har hastverk...

    9299212[/snapback]

     

    Du har fått maskinen? Syntes det så ut som et godt alternativ til mitt bruk. Vet du om det finnes noen tester av den?

  12. Er vel veldig urealistisk å tro man får den noe særlig før antatt leveringsdato. Kan man selfølgelig ikke si noe sikkert om, og spør man dell sier de helt sikkert at den utsettelses datoen er senest når den kommer, og at det kan hende at den kommer før. Jeg tipper tidligst den datoen dell har satt..

  13. Fordi om det sikkert er en drit bra PC, burde man nesten avbestille av prinsipp når leveringstiden utsettes så mye. Dell fortjener ikke gode salgstall, med denne sleipe metoden med å legge pcene til salgs før de kan produsere dem.

     

    Jeg skal hvertfall undersøke alternativer de neste dagene. Hadde det enda vært et betydlig avslag i pris, når den blir så lenge utsatt hadde det vært greit, men når man maks får 1500, er det veldig dårlig service egentlig. Burde vært snakk om en fjeredel av prisen eller noe.

  14. Er også konge fornøyd med konserten. Det virka ut som Metallica var fornøyd med publikum, men her er det folk som whiner over hvor dårlige folk var til å synge. Selv sto jeg langt fremme, så der synes jeg stemmningen og syngingen var bra (på de fleste sangene hvertfall), men det var utrolig lite pressing.

  15. Det er digg da. Da kan det jo ikke bli så altfor lenge å vente før oppvarmingsbandene starter, hvis det stemmer.

     

    Edit: så på den siden at Turboneger startet kl 18, så da får vi håpe at de holder seg i rute. Så for meg først at vi skulle stå å vente i flere timer jeg.

×
×
  • Opprett ny...