Gå til innhold

Rampage^

Medlemmer
  • Innlegg

    105
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Rampage^

  1.  

    Du ber om hjelp, men tar deg ikke tid til å lese innleggene folk poster? Alt du trenger skrev jeg i post nummer tre i denne tråden...enklere kan du ikke få det.

    sorry, siden oppdaterte ikke skikkelig.

    Jeg så kun posten fra Hobbynerden når jeg skrev på nytt.

    Ingen grunn til å bite hodet av noen, shit happens?

  2. Hva gjør jeg nå?
    Det er en retail win 7 home premium, og jeg klarte å søle en halvliter øl inn i maskina. så jeg har bytta alt untatt hdd. Men nå er systemet litt ustabilt. er jo annet hovedkort en original install f.eks.
    Så tror at et ny install vil funke, men har ikke plata mi lenger. Er ikke mye hjelp å få hos MS så håper noen her har noen tips.

    Jeg er ikke fremmed for å laste en .iso, selv om det kanskje ikke er lov i LilleBill sine øyne.

    Men det er tross alt lisensen jeg har betalt for.. ikke cd/dvd'en?

     

  3. I går så måtte alle som bruker msn, oppgradere til skype. Jeg synkroniserte de to for lenge siden, men fruen måtte "oppgradere" i går. Problemet er nå at hun ikke har en eneste kontakt i kontaktlisten sin. Har noen vært borti det samme, eller hørt om det? Og eventuelt en løsning?

    Ps.

    Nå er jeg eneste på kontaktlisten hennes, og for å sitere en kjent filosof "bitches be crazy - Sheldon Cooper"

  4. Du kan jo benche med Anvil og AS SSD, for og så sammenligne med andre med samme SSD som deg.

    Det er vel kanskje den eneste måten du kan finne ut om det er Windows Experience Index som driver gjøn med deg, foruten å formatere.

    Jeg får se om det stabiliserer seg på 7,4. Dropper den noe mer det nærmeste halve året, så får jeg se nærmere på det. Jeg skal teste AS SSD nå, og kjøre en sammenligning på et senere tidspunkt. Takk for tipset

  5. Det er det merkeligste resonementet jeg noen gang har hørt.

     

    Om du bruker disken som systemdisk, så anbefaler jeg deg å formatere og velge NTFS.

     

    Forøvrig så har jeg samme disk, hatt den i 4 måneder, opplever akkurat det samme. Begynte på 7.9, får nå 7.6. Men jeg merker ingen forskjell, så jeg orker ikke å bry meg.

     

    Om du virkelig har lyst til å teste om det er disken som begynner å bli tregere, så kan du installere OS på nytt. På den måten kan du utelukke alt annet enn SSD.

     

    Selvfølgelig var det et merkelig resonement. Det var rett og slett dumt.

    Dumme spørsmål fortjener dumme svar. Man får ikke instalere win 7 på et FAT32 system,(så vidt meg bekjent). Eneste måten jeg kan se for meg at det skal kunne gå er ved å klone en windows instalasjon over på en FAT32 disk.

    Men ja, grunnen til at jeg valgte å teste diskytelsen på nå, var fordi jeg synes ting gikk tregere. Og jeg har lest en masse negativt om denne disken i løpet av det siste halve året. På en annen side, så er det ikke så plagsomt at jeg gidder å instalere på nytt.

  6. Hva slags filsystem kjører du? Bruker du FAT32 og har en rimelig full disk vil du nok se ytelsesforskjeller sammenlignet med en flunkende ny OS-installasjon.

     

    Det synes jeg var et godt spørsmål. Jeg Tok min nye SSD sata 3.0 disk og satte win7 plata i maskina, og fikk spørsmål om jeg ville formatere den som FAT16, FAT32 eller NTFS. Og siden jeg syns NTFS likner for mye på Need For Speed (som jeg ikke liker), og siden jeg ikke er spesielt FAT, så valgte jeg FAT16.

  7. Jeg var litt usikker på om dette var for juss eller data nerder. Muligens begge.

    Sitter jeg som blogger, personlig ansvarlig for mine ytringer. Eller er det hosten som er ansvarlig for hva jeg sier?

    Jeg snakker nå om å ytre meninger om offentlige folk. Både ris og ros. ( mest ris, hvem faen får skryt for å ha gjort jobben sin?) Jeg mener at en eller annen paragraf sier at jeg er fri til å si hva jeg vil, så sant det ikke er truende overfor en privatperson eller et samfunn. Som en menigmann så burde jeg ha lov til å skjelle ut navngitte høytstående medlemmer av samfunnet, så sant jeg ikke truer noen, og hvis jeg da i tillegg signerer mine innlegg med fullt navn, så burde det hele være mitt ansvar?

     

    Dette utartet seg til å bli to spørsmål: 1. Kan jeg si hva jeg vil? 2. Hvem blir straffet om jeg sier hva jeg vil?

  8. Jeg prøver igjen på å vakle noen skritt i Linux(ubuntu 10.10).

    Atter en gang så har jeg full sympati med Michael Douglas i Falling Down.

    Jeg bruker Opera som web browser på windows maskina mi, og tenkte å gjøre det samme her. Men nå angrer jeg stort. Opera har tatt over hele maskinen min. Den laster ned torrents, "prøver" å spille av video, (den vil sikkert "prøve" seg på musikk også, men jeg har ingen sanger tilgjengelig), og på toppen av det hele, så har opera tatt over som file browser.

    Hva i helvete er det som foregår? Jeg har programmer lagd for torrents og mediafiler, jeg har en filebrowser. Opera skal bare brukes til å surfe på nett med! JEG VIL HA TILBAKE PENGENE MINE!

  9. Nja, en del av det å lære seg linux blir jo å faktisk måtte fikse sånne småproblemer som "man er vant til" at funker ut av boksen.

     

    En del av grunnen til at windows fortsatt har så stor markedsandel er at man i linux må fikse småproblemer. og at spillutviklere er idioter som bare lager spill for window :p

     

    on topic:

    Jeg er windowsbruker, men prøver meg på Ubuntu i ny og ne. Ubuntu er stort sett klart til å brukes. Men man kan til tider slite med spill, og etter min erfaring, dårlige eller ingen drivere til visse eldre skjermkort. Alle andre windows programmer finnes det like bra eller bedre utgaver av til linux. Er du førstegangsbruker av Ubuntu, så forbered deg på noe googling for å få ting akkurat slik du vil ha det. Men Ubuntu (og da tydeligvis Mint også) er rimelig kjapt og greit å komme seg inn i.

  10. les lenger oppe i tråden før du leker smart, han ville ikke ha samme bilde som skulle vises hele tiden. Og overaskende nok går det an å endre det i linux også, like enkelt som i windows

    Hmm. Da må jeg ha misforstått hva han mener. Jeg trodde han ville se hva som var på den skjermen til enhver tid, altså at han ikke ville at skjermspareren skulle slå inn.

    Har beveget meg ut på linux for første gang (om jeg liker det eller ikke trenger vi ikke ta opp her :p ). Har en pc med en skjerm som henger på veggen for overvåkning av nettverket.

     

    Finnes det et program/script som avbryter skjermspareren eller lager en falsk musebevegelse som avbryter den?

    Hvis folk må ty til scripts og slikt for å få til at skjermspareren ikke slår inn, så syns jeg at litt sarkasme er på sin plass.

×
×
  • Opprett ny...