Jump to content
Sign in to follow this  
  • entry
    1
  • comments
    3
  • views
    5266

Er laptoper psykiske?

Sign in to follow this  
Guest

336 views

Min regnskapsfører er en magiker. Han har også den uvanen med å skremme vannet av meg engang i året. Da oppgjøret kommer. For fyren er kreativ.....veldig veldig kreativ!!Men det har nå gjort at jeg "plutselig" har litt penger å rutte med, og siden laptopen min snart er 2 og ett halvt år (pensjonsalder), så tenkte jeg det var på tide med en ny maskin.Og før var ikke tanken tenkt begynte min nåværende Toshiba 5002 - 902 å gjøre litt rare ting. Ante den uråd? Så den slutten komme? Fryktet den et liv hvor den ikke skulle være med meg ut til kundene, løse oppgaver i forrykende fart og presentere lekre resultater.Hvordan føles det for en laptop å vite at jeg surfet på dell.no etter nye kraftigere maskiner. At jeg surfet på den samme maskinen jeg ville bytte ut. Var det et slag i keyboardet?Vel, fredag begynte LCD skjermen og flimre. Den roet seg...flimret mer...roet seg...og så poof...ble skjermen svart.nooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooVar det harikiri, var det sabotasje.....var det *gisp*...streik?Vel, uansett så sitter jeg her med en maskin som jeg hadde håpet skulle vare til en ny var kjøpt inn. Påsken er snart over og kunder forventer å få ting gjort.Og av alle ting så har Dell ikke byttet ut radeon 1400 kortet på I9400 modellen og en ny XPS 1710 er ingen sted å se! ARGH!! Den laptopen jeg har lyst til å kjøpe finnes mao ikke enda!! Digital impuls gutta prøvde å pushe på meg en Asus som skal komme til uka med en 17 tommer skjerm, men den har bare 1680x1050 oppløsning!!Så jeg har det ikke godt nå.....DELL!! HØRER DU!! FÅ UT FINGERN! JEG HAR PENGER Å BRENNE!!AKIRA

Sign in to follow this  


3 Comments


Recommended Comments

Guest Slettet+9817234daf

Posted

Jeg husker når du skulle ha den første laptoppen din. Det var vel på Store Dyret du etterlyste tips. Husker du nevnte at skjermen på Toshiba-maskinen var helt fantastisk, og ikonene så ut som om de var klistret på skjermen. Det var vel derfor du kjøpte den.

Share this comment


Link to comment
×
×
  • Create New...