Gå til innhold
  • blogginnlegg
    23
  • kommentarer
    111
  • visninger
    2 471

Morgentanker


Gjest

200 visninger

Hei og hopp!Det er utrolig deilig med helg, for da slipper jeg å stå opp så tidlig. Allikevel er det litt teit av meg å stå opp så sent, med tanke på at mesteparten av dagen blir borte... Jaja, det er iallefall deilig å ikke være trøtt.I dag skal moren min ha konsert med et damekor, hun er nemlig dirigent. Makan til kjip jobb. Stå der og vifte med begge armene sine, og enkelte ganger til og med en pinne. Samtidig må hun følge med på noen kryptiske tegn som aller mest minner om hieroglyfer, og på denne måten få en gjeng med gale mennesker til å lage merkelige lyder. I tillegg skal hun stå i en kirke. Hun skal altså ha ansvaret for en gjeng gale mennesker som lager merkelige lyder i en kirke. Nei, huff for en jobb.Resten av familien min (stefaren min og de to brødrene mine) skal visstnok sitte i denne kirka og høre på de merkelige lydene. Jeg skal være hjemme og passe på min vekkerklokke, altså hunden min. Det blir nok kos, skal du se. Iallefall for meg.Jeg har både Cola og pizza til i kveld, men dilemmaet er om jeg skal jobbe eller om jeg skal kose meg. Tror jeg velger en mellomting, men det får vi se senere. Jeg har tilsammen tjent 4827,91 kroner her i HW-nettverket nå, bare 172,09 kroner fra lønnsutbetaling. Bare så kjipt at jeg skylder stefaren min 5500 kroner. Død og pine.Til slutt vil jeg bare komme med en liten oppfordring til alle dere andre bloggere. Det er ikke kult å spamme ned bloggen sin med mange korte, idiotiske innlegg. Gjør heller som meg, og post lange, men fortsatt like idiotiske innlegg. I tillegg vil jeg oppfordre alle til å ikke bruke smilies. Smilefjes har rett og slett ingen ting å gjøre i en blogg! Klarer du ikke å uttrykke følelsene og tankene dine uten å måtte bruke animerte illustrasjoner, så synes jeg at du kan ta barneskolen om igjen.Koz og klemz.

3 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Er helt enig i det du sier Andrè. Er utrolig mange som spammer ned sine egne blogger med totalt uinteressant tull. Man får rett og slett ikke lyst å lese mer. Jeg får hvert fall ikke. Men er ikke helt enig i det med smileys. Kan godt være med det, så lenge man ikke overdriver. Er en viss forskjell der. Noe folk heller burde passe på i bloggene sine, er rettskriving. Det blir så mye mer enklere og bedre å lese med god rettskriving. Jeg fokuserer hvert fall mye på det selv. Kan aldri garantere at det ikke dukker opp en liten feil av og til, men les over så ungår man som regel det. :)

Lenke til kommentar

Først: Musikk er kjempetopp. Dirigenten har en viktig rolle. Den sørger ikke bare for at takten holdes, men bruker følelsesuttrykk for å styre lydbildet og dynamikken...

 

Jeg skal være hjemme og passe på min vekkerklokke, altså hunden min. Det blir nok kos, skal du se. Iallefall for meg.

Det høres litt vilt ut.

 

Jeg er enig i at A4-lange innlegg er bedre enn korte. Men smilier er topp. Det er riktig at man bør kunne formidle en del med tekst, hvis man absolutt skal formidle følelsene sine, men smilier har stor betydning dersom man ikke vet hvordan det man skriver blir oppfattet.

 

Kozi klemzi, selv om jeg nyter klemmer fra jenter mest. Hehehe... Spørsmålet er om det er akseptabelt at klemmer har en seksuell undertone og at man samtidig klemmer familien sin.

Lenke til kommentar

Jeg overdrev noe enormt når det gjelder det med moren min sitt yrke, og det var meningen at det skulle høres vilt ut det med hunden min.

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...