Jump to content
Sign in to follow this  
  • entries
    33
  • comments
    100
  • views
    27819

Bil + Vinter = Uting

Sign in to follow this  
Guest

212 views

Er ikke helt min dag idag, og tittelen avslører vel endel om hvorfor.For å starte med det første negative rundt det temaet så måtte jeg stå opp tidligere for å rekke å starte opp bilen litt før jeg skal dra og for å skrape is. Wee! Mamma har vist bestemt seg for at jeg ikke skal være så bortskjemt elns så jeg må plutselig gjøre slikt på egenhånd. Men jeg skal vise henne at jeg klarer faktisk å rekke skolen hver eneste dag selv om jeg stresser endel om morningen.Vel fremme på skolen var jeg på vei til fjerde time da jeg møter tre gutter fra klassen min i kantina som sier, nærmest i kor, "*navn på gutt i klassen* har kræsha med bilen din!! " Og jeg bare " Hæ? Nei.. Hæææ? Hvordan da? Hæ?" Også gikk jeg ut for å se, det var ikke så veldig ille. Som de andre hadde sagt var det bare skiltet som var bøyd litt. Bil1.jpgBil2.jpgBil3.jpg(Hvis jeg ser veldig tjukk ut på dette bildet er det fordi jeg har på meg en dunjakke som får meg til å se dobbelt så tjukk ut som jeg er.. ) Bil4.jpgEr uansett kjipt. Han som gjorde det ringte meg også møtte jeg han i kantina og han sa unnskyld osv. Og at han ville rette ut skiltet på skolen imorgen. Og ja, jeg vet at jeg kan være kynisk og kreve at han kjøper to nye skilt til meg. Men dette er på ingen måte noe fin bil, og jeg er virkelig ikke typen til å krangle om penger. Dessuten skal han rette de ut, og med mindre vi finner sprekker i fangeren imorgen så tror jeg saken avsluttes der. :) Har vært uheldig med rygging selv før og han er så ydmyk så jeg synes egentlig synd på han. Uansett så bestemte jeg meg for å hente søstern på skolen siden det er kaldt og vinter osv. Dette var jo i seg selv en god tanke, synd det ikke endte så forferdelig bra. Gikk helt greit å hente henne, og en venninne av henne var med. Hjemme hadde jeg akkurat sittet og sett på OC så jeg var i godt humør, dette påvirket meg til å ville kjøre venninnen heeelt hjem. ( Det er vanligvis veldig omvei og om jeg setter henne av på hovedveien som da blir et kvarta for henne å gå så er det veldig mye lettere) Jada, jeg rygget faktisk ned i gårdsplassen der. Og der ble jeg. Min logikk sa at fordi det var hjulspor der fra tidligere på dagen så kom jeg sikkert også opp. Men neida, der ble jeg. Hjulsporene var selvfølgelig fra før brøytekantene. Og under løssnøen i innkjørselen var det blank is. Moren hennes kom ut og hjalp til, og med mye dytting og diverse styr så kom jeg meg, en halvtime senere, opp derfra. Tror det er første gangen jeg har brukt tre kvarter på å hente søstern på skolen. :pEtter det har bilen vært parkert for dagen, vurderte å hente strømkabelen til laptopen som jeg har glemt hos en kamerat. Men dropper det i dag. Får ta det neste uke. :wee: Nå skal jeg øve på matteprøve som burde vært lett. Eller, rekker er kjempelett. Kunne lett fått femmer på det temaet. Men neida, halve prøven skal visst være integrasjon fordi alle gjorde de så dårlig på integrasjonprøven. :w00t:

Sign in to follow this  


1 Comment


Recommended Comments

o_O

 

Var jo faktisk ganske mye snø jo ^^

Bor du hen? Hamar?

 

Slår uansett aldri rekorden min fra 97"! Da hadde jeg 3,5-4m snø på trappa :love: Da var det artig å være liten :p

Share this comment


Link to comment
×
×
  • Create New...