Gå til innhold
  • blogginnlegg
    13
  • kommentarer
    28
  • visninger
    16 523

Produktivitet


Gjest

338 visninger

Ojsann. Hadde vi forvillet oss inn på forumet igjen? Det har ikke blitt mye tid til det i det siste. Av diverse årsaker har jeg hatt hendene fulle med alt mulig rart, og mere skal det bli. For å ta en rask gjennomgang (jeg har dessverre ikke oversikt over alt i hodet):Høgskolestudium - TV skolen på Lillehammer krever essay, CV og lydbilde på CD før intervjuer etc...Lydstudio - Fortsatt masse å gjøre før studioet er komplett.Tjene penger - Bilen ble som sagt ødelagt og skader må betales. Jeg har ordnet masse jobb, men alt må gjøres. Skal bla. skrive seks tester som kommer på trykk i Dagbladet(!).HW-filmen - Den må jo bli ferdig den og.Skole - Sikkert en fordel og gjøre det bra siste året. Dessuten er det greit å ha noen gode skoleproduksjoner på nakken før høgskolenAmandus - Legofilmen skal rebehandles på lydsiden før den sendes inn.Websider - Jeg har en haug med websider som skal både designes og utvikles.Revy - Jeg ville nå være med på skolerevyen også i år da.Med referanse til en tidligere bloggpost med navn "Effektivitet".Problemet her og temaet i dette blogg-innlegget er å få tid til alt som skal gjøres. Jeg har satt meg som mål å klare alt innen nødvendig tidsfrist og har tro på at det går. Men spørsmålet er hvordan. Jeg tror nøkkelen ligger i planlegging. Tenker man etter har man veldig mye tid å ta av og mye av den blir dødtid. Det er da det gjelder å utnytte all den tiden man har til rådighet. Man behøver for eksempel ikke sette av en hel kveld til en aktivitet. I mitt tilfelle er det sjelden det krever så mye tid for en operasjon. Klarer man det tror jeg at det skal bli tid til det meste. Men da må man planlegge også. Og det er nok lettere sagt enn gjort. Men det er det jeg skal gjøre nå. Så får vi se hvordan det går.

3 kommentarer


Anbefalte kommentarer

mhm, alt handler om planlegging! Det blir som regel masse dødtid, og nå føler jeg at jeg er så ustrukturert, at jeg faktisk vurderer å sette opp en timeplan for alt som skal gjøres.. :wee:

Lenke til kommentar

God idé strategispiller. Har ikke like mye å gjøre som Kenneth (så deg på hw-rekken forresten:)), men det hadde vært veldig smart for mitt late jeg.

 

Gleder meg igjen til HW-filmen LordDammyr.

Lenke til kommentar

Så du meg og visste hvem jeg var og jeg så kanskje deg, men vet ikke hvem du var :S :ohmy:

 

Huff, er det noe jeg angrer på er det at jeg ikke var skikkelig sosial på TG :hm: Men det er liksom det at alle tar meg for å være så mye yngre enn det jeg er. Noen tipper gjerne 12, men jeg er egentlig 15 og jeg blir 16 nå den 30. April.

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...