Jump to content
Sign in to follow this  
  • entries
    8
  • comments
    5
  • views
    15628

Gode gamle spill.

Sign in to follow this  
Guest

515 views

Mens jeg drev med litt rydding på D: i dag tidlig kom jeg over en mappe som het SIERRA. Der fant jeg gode gamle Diablo (Hellfire). Dette er jo et spill som vekker mange gode minner. Det var et av de første spillene jeg spilte ordentlig (det og Starcraft). Jeg fyrte opp og spillet var nesten like morsomt som det alltid har vært. Den gamle grafikken gjorde absolutt ingen ting der jeg satt og mimret. Jeg spiller jo nesten bare World of Warcraft for tiden, så det var et par funksjoner jeg savnet, men det var fremdeles artig. Min tapre bueskytter fra fortidens spilling startet nå på nytt med vanskelighetsgraden satt på Hell. Nå koser jeg meg med en kopp kakao og Diablo.butcher2nd.th.jpgButchern er alltid like fæl. ”Ahh! Fresh meat!”Lenge siden dere har børstet støvet av et spill dere liker spesielt godt?

Sign in to follow this  


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

×
×
  • Create New...