Jump to content

BloggeMRN

Sign in to follow this  
  • entries
    19
  • comments
    33
  • views
    4906

Fikk jobben tilbake

Sign in to follow this  
Guest

45 views

I dag stod jeg tidlig opp. Jeg hadde avtale med en kamerat av meg at vi skal på Aetat. Han skulle hente noe papirer, og jeg skulle søke om dagpenger. Jeg fikk oppsigelse, så min siste arbeidsdag var 10. januar og jeg hadde kontrakt til 13. januar.Mobilen min hadde lite strøm, så når den prøvde å vekke meg så slo den seg på, jeg slo alarmen av og telefonen slo seg så av. Dette pågikk i mange 9-minuttere. Inntil kameraten min ringte og vekka mamma (telefonen er oppe på stua, mamma har soverommet ved siden av stua), så hun i sin tur vekka meg.Jeg sto opp, fikk lada opp mobilen. Etterhvert fikk jeg melding. "Vil du jobbe? Mvh Arne" stod det. JA! tenkte jeg og skynda meg å skrive melding tilbake; "ja, det vil jeg :)" Jeg ble oppringt få minutter senere og han spurte om jeg var tilgjengelig. Det ante meg at han hadde rindt mens mobilen var tom for strøm, for i mobilsvarmeldinga så sier jeg ordet "utilgjengelig" en plass. Så jeg sa "nei, mobilen har vært tom for strøm." Da sa han at han hadde ringt på fredag også. "Hæ?" sa jeg og forstod null og niks.Arne ville at jeg skulle jobbe idag kl 06. (Men siden jeg ikke tar telefonen, så...) Så, for å få timene til å stemme så kunne jeg jobbe kveldsskift i dag og dagskift resten av uka. "Ja, kl 07 da?". Nei, alle gikk 06-14 fikk jeg vite. Jeg sa at jeg kunne "stelle" meg til kl 14, men var ganske tilbakeholden. Vi ble enige om at jeg kunne møte opp kl 06 i morgen. Jeg ble glad.Jeg har da hatt fri i 13 dager. Det har vært ganske så bra, faktisk. Jeg har spilt masse World of Warcraft på en ny server (Moonglade), sammen med Sun/Morten. Jeg har allerde lagt inn et innlegg om jeg kommer til å spille mindre WoW fremover. Jobben min tar mye tid og krefter.Å gå til jobb tar ca. 45 minutter. Jeg må beregne god tid, nå som det er masse snø i Arendal. Det er et stykke jeg må gå på selve veien, og det stykket hater jeg. Er litt bekymra for brøytekanter. Det var tidligere 0.6 grader ute, nå er det 0.8, så temperaturen stiger. Skulle ønska at alt/mye av snøen hadde smelta i natt. Å komme meg hjem går bedre, da får jeg sitte på med en.Hvor lenge jeg har jobb? Det vet jeg ikke, jeg spurte ikke Arne da jeg snakka med han. I min lille verden, så jobber jeg nok sammenhengende fra nå til ca. 2. uke i september. Det er lenge.

Sign in to follow this  


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

×
×
  • Create New...