Jump to content
Sign in to follow this  
  • entries
    33
  • comments
    100
  • views
    27821

God jul!

Sign in to follow this  
Guest

350 views

God jul alle sammen! :) Har hatt en kjempefin julaften og er veldig fornøyd med hva jeg fikk, særlig med tanke på at jeg ikke ønsket meg noe. :) - Juicy Couture jakke- Juicy Couture bukse ( det skal byttes fordi jeg syntes jakken var for liten og da kan det hende jeg må bytte buksen og for å få et matchende sett)- Noen smykker :) - Bensinkanne med bensinpenger :wee:- Gavekort på spasenter- Sett med kremer fra Shisheido- Svart partytopp- Bamse- Lifa genser fra HH ( Genialt superundertøy :) )- Lyseblå peakgenser- Mørkeblå genser- Svart Kari Traa hettegenser- Kosebamse- Svart pelspledd- ca 2500 kr- Singstar 80's - Diverse sminke og kremer fra Dior- Andre småting :) Bilde: Anette%20julaften%20008.jpgSøss og meg foran juletreet: JUl%2005%20029.jpgMeg som gjemmer meg under pleddet mitt:Anette%20julaften%20063.jpg

Sign in to follow this  


6 Comments


Recommended Comments

Har ikke klart å kjøre den den tom, hvis mamma oppdager at jeg har under kvart tank kommer hun med en femhundrelapp og krever at jeg skal fylle. Men sa at jeg ønske tmeg bensin til jul fordi jeg ikke visste hva jeg skulle ønske meg. Var en spøk egentlig. ;)

Share this comment


Link to comment

hei

 

jo så du hadde skrevet i bloggen min og ville bare fortelle at det var planlagdt med babyen...

 

vi prøver igjen vi :)

 

har jo en på snart 7 år som vil bli storebror!

 

ellers må jeg si du fikk skikkelig MYYYYYYE fint til jul!

 

jeg fikk 10.000; og kosebukse og en tørketrommel!

 

så nå har jeg bestilt meg en iPOD 30 giga svart med 2,5 tommer fargeskjerm! yohooooooo

 

fikk også nye EMINEM cd....

 

godt nyttår til deg!

Share this comment


Link to comment

ligger din blogg helt øverst på "bloggsiden" ?

 

det gjør min?

 

kansje våre egne ligger altid øverst?

 

og hvorfor kommer ikke det jeg skriver opp her med en gang jeg poster?

Share this comment


Link to comment

Min ligger bare øverst når jeg er den siste som har skrevet noe..

 

Og jeg må godkjenne kommentaren din før den kommer ut, derfor det tar litt tid. :)

Share this comment


Link to comment
×
×
  • Create New...