Jump to content
Sign in to follow this  
  • entries
    10
  • comments
    0
  • views
    13270

NM i spying

Sign in to follow this  
Guest

287 views

Er nå en uke siden, men det sitter ferskt i minne... En venninne av meg hadde bursdag, og hadde fest. Siden jeg går på videregående betyr det selvfølgelig at alle drakk seg drita. Foreldrene til jenta var hjemme, og de så ikke ut til å bry seg veldig om at alle gikk rundt og sjangla, noe jeg syntes var veldig rart. Det hele startet når jeg så en fyr stå i trappen og spy utover det hele. Deilig...Like etterpå satt jeg i sofaen og en jente stt på gulvet foran meg. Alle stirret på henne, så jeg tok frem mobilen, klipsa på blitzen, og strakte frem hånden og tok et bilde av henne. Det var da jeg fant ut at hun hadde spydd kraftig utover hele seg. I senere tid har jeg måttet slette det bildet, hvis ikke kunne jeg lagt det ut her.Etterhvert måtte jeg følge en venninne hjem, men i følge de som var igjen, ble det spydd minst 3 ganger etter at jeg dro.Hvorfor kan ikke folk lære å drikke så mye som de tåler, og ikke akkurat litt mer? Og hvis de først føler seg kvalme, hvorfor ikke løpe ut på veranden som er 5 meter bortenfor, eller gå på do som det fantes minst 2 av... Selv stoppet jeg idet jeg kjente at kebaben holdt på å komme opp.Ikke misforstå begrepet "fyllekebab"! Det betyr kebab i\etter fylla, IKKE[/n] før! Sånn avslutningsvis slenger jeg opp et bilde av en stakar som ble sperra inne på parkingsplassen på skolen. Bildet ble tatt like før to andre bilder fylte de gjenværende plassene.

Sign in to follow this  


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

×
×
  • Create New...