Jump to content
Sign in to follow this  
  • entry
    1
  • comments
    3
  • views
    10184

Ioner, taurens og julebrus.

Sign in to follow this  
Guest

513 views

Våknet opp i dag, med sår hals og en ekte, mandig skallebank. Kunne ikke skippe skolen, neida, i dag var det prøve i kjemi. Så jeg tuslet ned til skolen i siste liten, og satte meg. Vi fikk 45 minutter til forberedelse først, men jeg fatta uansett ikke spesielt mye av det jeg øvde på. Ioner meg her, og protoner meg der - ikke gode saker altså. Prøven ble utdelt, og oppgavene var enda latterligere enn tidligere antatt. Jeg befant meg altså, ifølge oppgaven, på en kjemmilabb uten vann, og ved siden av meg hadde jeg saltsyre og en eller annen base. Dette skulle nøytraliseres osv. til reint drikkevann. Nå var det jo egentlig en enkel oppgave, men alt tar tid å formulere. Så jeg blei bare ferdig med halve prøven, og gikk med en kamerat ned til Rema 1000 for den daglige julebrusen. Ah, det smakte godt. Så, jeg sitter og spiser og snakker om pedoer, da en i klassen fant ut at han skulle stikke meg i siden for å skremme meg. Det var nesten så jeg satt brødskiva i halsen, så jeg straffet han med et lite slag i magen og et spark i leggen. Som vanlig skulle han syte og whine om hvordan jeg traff ei nerve... Traurig. Han lukter forøvrig alltid leverpostei, eller han spiser det konstant, og det stinker noe jævlig. Etter matfri skulle vi gjøre oppgaver, men vi lurte lærern til å snakke om vindmøller. Så fikk vi gå, og det var allerede mørkt ute, takket være mørketiden. Dessuten var det bikkjekaldt, så vi følte oss som narkomane i vintervær. Da jeg kom hjem var det kaffetid, også var det WoW. Patchen lasta seg ned fort, og det var tid for litt grinding med roguen min i Tyr's hand. Til min positive overraskelse kommer to tauren warriors, og den ene skal yppe. Han gikk ned som en bruhopper, og den andre stod bare der som, ja akkurat; en ku. Dog, han vil yppe han også, men jeg vanisher i siste liten. Jeg ser de stikker mot en hyggelig warlock, så jeg advarer han i en whisper. Han kjører charm på den ene, og kiter den andre til ca. 50% liv. Jeg popper inn, og tar resten, da den andre ikke er charmed lengre. Så moser vi han også. De fortsatte å angripe oss, men de gjorde det like dårlig hver gang. Warriors med mc gear vs. rogue og 'lock med mc gear er nok ingen god kamp for de førstnenvte. Så etter en stund logga jeg av, for å browse hw-forumet litt, og å lage meg en slik oppskrytt og moteriktig blogg. Og nå er det spagetti coming up, så jeg gidder ikke skrive mere her for i dag. -Herr JenssenPs.: "Blogg" er egentlig noe oppskrytt tull, så dette er ikke en såkalt "blogg", men et eller annet fet noe.Ps nr.2: Mack's Julebrus er best av alle sortene, og det kjøpte jeg idag, slik alle som får tak i det burde gjøre. Men, er du i sparehumør er Grans' sin absolut dugelig.

Sign in to follow this  


3 Comments


Recommended Comments

×
×
  • Create New...