Jump to content

KVTLs hideout

Sign in to follow this  
  • entries
    5
  • comments
    0
  • views
    553

Endelig ferie :D \ Gambling paragrafen

Sign in to follow this  
Guest

37 views

Eksamen var ferdig på mandag og nå har jeg ferie :cool: HAr skaffet meg hybel på sogn også, så det eneste som jeg venter på nå er min Powerbook :dribble: er at___________________________________________________________________________________'Det som irriterer meg er kommentarene rundt strl. ikrl. som har en bestemmelse om at " Af Spil og Væddemaal opstaar ingen Forpligtelse, og en Anerkjendelse af derved stiftet Gjæld er uforbindende." Grunnen er at man sier at dette er en gammel lov, og derfor egentlig ikke skulle gjelde. Men i frykt har kredittkortselskapene satt inn sperrer for bruk av kredittkort på spillesider.Det å argumentere at loven er gammel synes jeg det blir for tynt grunnlag å argumentere med dette. Skulle man tillate mord selv om loven er fra samme tid som overnevnte? Eller hva med lov om helligdgsfred? Den gjelder selv om det er få som tenker over den.Grunnen til at vi fikk denne bestemmelsen var god, man skulle hindre at folk spilte seg fra gård og grunn. Selv om det kanskje virker uvirklig i år 2005, så v atar det faktisk mange som gjorde nettopp dette. Skal man dra paraleller til 2005 så mener jeg det kan være betenklig at personer med få tastetrykk kan gjeldsette seg i gambling ,Men da skal det sies at jeg mener at voksne skal få gjøre som de vil uten at noen skal få leke overformynderi. Derfor mener jeg det er greit å bruke debet kort, da går det direkte av kontoen og man har kanskje litt større kontroll. ;)

Sign in to follow this  


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

×
×
  • Create New...