Jump to content
Sign in to follow this  
  • entries
    23
  • comments
    111
  • views
    2147

"Nok et" innlegg fra en sliten André

Sign in to follow this  
Guest

38 views

Hei og hopp, her kommer et blogginnlegg fra meg, etter at TSP "maste" om at jeg snart burde poste noe mer her i bloggen min. Jeg bestemte meg tidligere for å skrive et blogginnlegg hver eneste dag, men det ble det absolutt ikke noe av. Jeg har tydeligvis for mye annet å gjøre. Jeg orker ikke å skrive et langt og "bra" innlegg nå, men skrive skal jeg.Kåseriet mitt (se forrige innlegg) fikk jeg 5 på. Generelt så går det bra på skolen (så og si bare femmere) for tiden, bortsett fra med matematikken. Neste uke har jeg tre prøver, og kort tid etter det skal jeg ha fire heldagsprøver fordelt over en og en halv uke. Uff. Jeg har "bestemt" meg for hvor jeg skal gå etter Videregående, det blir nok bachelorstudium i journalistikk ved HiO. I morgen skal jeg til Kenneth Dammyr og ta opp åpningssekvensen til HW-filmen, det blir nok gøy. Filmen venter nok mange spent på, inkludert meg. Den kommer i løpet av vinteren, det er alt som er sikkert for øyeblikket.Som noen av dere sikkert har merket har jeg vært lite på forumet i det siste, og jeg må si at jeg ikke akkurat lider noen nød. Jeg har ikke postet i Siste Ordet (chatte- og spammetråden i OT-baren) siden 17. Oktober, altså snart en måned siden. Jeg er stolt over meg selv, iallefall litt.Jeg har egentlig ikke så mye mer å skrive om, så jeg avslutter nå. Forresten, jeg har mer å skrive om. Jeg har faktisk enormt mye å skrive om, men det får vente til litt senere.

Sign in to follow this  


1 Comment


Recommended Comments

Hehe, er en liten masekopp jeg vet du :p .

Ja, syns det var synd at du sluttet med å skrive blogginnlegg helt slik plutselig, du er nemlig ekstremt god til å skrive. Kan forstå du har mye å gjøre. (Det har egentlig jeg også..)

 

Bra med en femmer da! Satser selv på å nå noen femmere i håp om å komme inn på "Medier & Kommunikasjon" for etter hva jeg har hørt stiller de litt strenge krav til god gjennomsnittskarakter. Bachelorstudium i Journalistikk tror jeg vil være midt i blinken for deg, du har hvertfall skriveegenskapene til det. Stå på.

 

Gleder meg sinnsykt mye til HW -filmen blir ferdig, lykke til!

 

Har vært omtrent like ofte på forumet som før, men har merket at jeg postet mindre. En annen ting: Siden du ikke har vært i SO på en måend har du vel ikke fått med meg at jeg har sluttet med å lese hele SO, og det er meget sjeldent jeg poster der. Nå prøver jeg å lære litt html og slikt..

 

Gleder meg til eventuelle fremtidige blogginnlegg du måtte få tid til :)

Share this comment


Link to comment
×
×
  • Create New...