Jump to content
Sign in to follow this  
  • entries
    13
  • comments
    28
  • views
    16245

Nye vendinger

Sign in to follow this  
Guest

214 views

Akuratt da jeg sa at det blir mye arbeid med filmen fremover er det akuratt det som ikke skjer. Filmer på skolen tar opp mye av tiden og motivasjonen for nå. Dvs. for da. Fordi filmen vi lagde på skolen er nå ferdig for min del.Riktignok har det blitt lite arbeid med HW-filmen, men arbeidsløst har det ikke blitt. Jeg har en midlertidig avtale med @kd senere i november. Disse opptakene vil gi fart til mye nytt arbeid. Plutselig vil de 5-6 første minuttene av filmen være ferdig og fortsettelsen følger på.Men!Før vi kommer så langt skjer det litt av hvert annet. Jeg er i skrivende stund ferdig med å pakke. Jeg skal ut på tur. Til de tsjekkiske hovedstaden Praha. Så straks bærer det ut døra for å dra ned til Oslo S og veksle til seg noen tsjekkiske koroner. Deretter går turen til Homlia, hvor jeg tilbringer natten. Eller ihvertfall første halvdel av den. 06:30 er det magiske oppmøtetidspunktet på Gardermoen. 50 elever og 5 lærer skal avgårde.Det å fly er veldig gøy. Følelsen når man letter er kjempegøy. Skulle jeg velge yrke utifra en liste ville flyver stått høyt på den lista. Det kan ikke være noe sted i verden som har flere knapper å skjermer enn enn flycokpit.Dessuten var dronning Sonja på besøk på skolen i går. Det var offisiel åpning av den nye skolen og jeg løp etter og foran henne som en liten galing med kamera. En artig opplevelse. Jeg skal skrive mer om den nye skolen senere, den er ganske kul!Så vil jeg legge inn to notiser:Nynorsk oversetter - Min hjemmelagde løsning med litt hjelp. Les teksten før dere begynner. Står mye nyttig der.Slime - Ikke undervurdér mulighetene til Slime! Etter et helt år med slime-spilling oppdaget vi i dag en ny serve. Et klart eksempel på spillets verdi.Au revoir!

Sign in to follow this  


3 Comments


Recommended Comments

×
×
  • Create New...