Jump to content
Sign in to follow this  
  • entry
    1
  • comments
    0
  • views
    7002

Tilbake til det sivile liv

Sign in to follow this  
Skinney

818 views

Som enkelte av mine lesere vet, så har jeg jobbet som teknikker i forsvaret de to siste årene, vel, ikke nå lenger. Fra og med 1. Mai har jeg kuttet alle bånd med forsvaret og er nok en gang sivilist.

 

Så de fleste vil vel annta at jeg begynner å skrive for hardware igjen? Dette er ikke akkurat feil, da jeg allerede har begynt å skrive artikler igjen, men sannsynligvis vil jeg ikke skrive like mye som før. Hovedårsaken til dette kommer av at jeg nå har begynt å programere såkalte "apps", hvor av den første allerede er publisert i Nokias Ovi Store. I tillegg er også planen at jeg skal bli student igjen til sommeren, så det spørs hvor mye tid det blir til overs når jeg utvikler programvare og studerer, men noen artikler skal en alltids klare å publisere.

 

Dersom noen skulle være interessert i min utvikling av apps, ta en titt på www.reachm.net :)

Sign in to follow this  


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

×
×
  • Create New...