Gå til innhold

BloggeMRN

  • blogginnlegg
    20
  • kommentarer
    33
  • visninger
    5 424

Jeg har fått eposten tilbake


MRN

214 visninger

Etter hendelsen som skjedde i mai 2008, så har jeg mista all ISP-mailen min, og til tidligere ISP-mail som jeg hadde på Frisurf (som senere ble avvikla, men som er en side-tjeneste med telenor.no-mailen.)

 

Etter det har jeg brukt Hotmail og lagd ny epost på Gmail. Gmail har fungert som min hovedmail den senere tid. De to siste årene har jeg savna å bruke Thunderbird som epostklient, men jeg tok meg aldri bryet til å få ringt til NGT for å få tilbake passordet mitt til ISP-mailen min.

 

Inntil jeg begynte å rydde rommet mitt og fant papirarket fra NGT hvor passordet sto. Randomgenerte passord fra ISPer pleier jeg å la være, så jeg tok sjansen på å prøve det passordet og det virka. Så var det å laste ned nyeste versjon av Thunderbird og laste ned emailen.

 

Når det gjelder ISP-mail, så skal det i utgangspunktet ISPen IKKE slette mail, selv om den er aldri så gammel, sålenge brukeren er aktiv. Altså, kunden bruker og betaler for internettet. Men jeg ble glad da jeg fant ut at all emailen fra ISPen var blitt lagret og jeg lasta ned email som om ingenting hadde skjedd.

 

4311 nye emai kom rasende inn! :)

 

Mange av de var spam, selvsagt. Og etter to dager med rydding, så har jeg 71 uleste mail og jeg har lagd mange filtere.

 

Eposten fra Hotmail kan også lastes ned via Thunderbird. Der var det ingen nye mail, så jeg mistenker Hotmail for å ha fryst kontoen.

 

Eposten fra Frisurf har jeg ikke tilgang til, men jeg har vært på nettet og bedt om nytt passord. Jeg er spent på om jeg får all emailen der, selv om kontoen ikke har vært i bruk i to år. Jeg fikk epost om at de skulle sende nytt passord, så der vet jeg ikke. Tviler litt på at de plutselig lagde ny konto selv om jeg bare spurte om nytt passord, men det kan skje.

 

Grunnen til at jeg driver med epostgreiene, er at jeg har et ønske om å få domenet mitt opp og gå igjen.

 

Først var det registrert hos Domeneshop, og jeg hadde konto hos home.no.net og alt var fantastisk. Så har Domeneshop gjort noe helt sprøtt og overført domenet mitt til sedo.com og så videre til name.com, og det er de jeg har kranglet med og skal krangle med.

 

Jeg har jo brukt forskjellige eposter på forskjellige ting, avhengig av dato. Så jeg er redd for at for å få tilbake kontoer osv, så må jeg ha epostadressene mine oppe og gå igjen.

0 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Det er ingen kommentarer å vise.

×
×
  • Opprett ny...