Gå til innhold

Jeanette's

  • blogginnlegg
    10
  • kommentarer
    0
  • visninger
    13 747

kitty cat


frkjea

1 040 visninger

16ap4jr.jpg

 

Dette er et bilde av Oliver når han var liten. Syntes bildet var litt kult :cool: Oliver er en Bengal katt og har en utrolig sterk personlighet og ikke minst smart. Han elsker å bade og tar gjerne en dusj med husmor. Ellers liker han å jakte på beina mine og finne på masse sprell. Pratsom er han også. Og blir ofte lange diskusjoner mellom oss :) Bengalkatter er innekatter, noe jeg ikke liker. De er svært aktive katter og løper ofte rundt i huset og er fulle av energi. Jeg har min Bengal ut i det fri og lever som en vanelig huskatt. Der får han ut så utrolig mye energi og spiller å få slike "raptuser" som jeg kaller det :) Syntes ikke at hunder/katter skal bli stengt inne. Huff!

 

Små fakta om Bengalkatter:

- Bengalkatter har et jevnt godt humør og karakteriseres som en hyggelig, leken, og tolerant kamerat.

 

-Bengaler er en forholdsvis stor tamkatt, som kan veie opp mot 9-10 kg på det meste (ukastrerte hanner). Kroppen er relativt rektangulær, slank, atletisk og muskuløs, og har robust beinstruktur. Muskuløse bein med forholdvis store runde labber. Hodet har høye kinnbein og er forholdsvis stort med relativt små og godt avrunda ører, som er brede ved basen. Øynene er bredt ansatt og store, og kan være grønne, blå, blågrønne, brune eller gullgule. Halen er middels lang og er godt avrundet på haletippen, som skal være sort.

 

-Pelsen er kort, tykk og relativt tettliggende. Svært tett om den får gå fritt ute på våre breddegrader. Den finnes i en rekke farger med 2 ulike basismønstre, runde flekker (prikker) og marmormønstret (tabby).

 

-Bengalkatter er en blanding av Asiatisk leopardkatt.

 

Mer info. finner du her Bengal fakta

0 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Det er ingen kommentarer å vise.

×
×
  • Opprett ny...