Jump to content

Jeanette's

Sign in to follow this  
  • entries
    10
  • comments
    0
  • views
    13601

jeg elsker regn

Sign in to follow this  
frkjea

268 views

Nå har jeg akkurat blitt vekket av Oliver (katten min) og han sier han må ut. Så da er det bare å hoppe opp av sengen og lukke opp da :) raringen!

 

Nå sitter jeg i sengen med frokost og hører på regnet plaske. Det er så sinnsykt koslig! Mangler bare kakao og masse krem! Håper det skal regne i hele dag, for i dag er det "daffe" dagen. Skal stripe håret mitt, rydde, se etter om det har dukket opp noen jobber ( jeg flyr snart i veggen her. klarer ikke å sitte hjemme og være ferdig med skolen og ikke jobbe ), seinere skal jeg game litt. Startet en ny Paladin btw. Kjempe morro å spille med. Har mine favoritter: Priest, Druid og Paladin. Oh yessssss!

 

474742-4-1258526870292-t200.jpg

Sign in to follow this  


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

×
×
  • Create New...