Gå til innhold

Nikkablog

  • blogginnlegg
    2
  • kommentarer
    5
  • visninger
    506

Merkelig oppførsel?


NikkaYoichi

213 visninger

Jeg har egentlig tenkt på dette en stund, men ikke før nå har jeg åpnet egen blog. Nå har jeg ikke alltid så mye fornuftig å si, så jeg kommer mest til å spy ut frustrasjoner og betraktninger om verden rundt meg.

 

Senest i dag gjorde jeg en spennende oppdagelse - strengt talt så var det i går, men jeg rakk ikke å sette meg ned for å skrive i går. Jeg så altså en reklame for Gilde på bussholdeplassen. Denne reklamen føyer seg inn i rekken av dårlige reklamer. Etter å ha klipt den litt, altså slik at essensen kommer frem, så ser den altså slik ut.

blogentry-48198-1226044038_thumb.jpg

 

Greit nok, Gilde bruker altså mindre embalasje til å pakke inn karbonadene sine enn før. Er det egentlig god reklame? Har de tenkt over hva de egentlig sier?

"I alle år har vi brukt unødvendig mye embalasje til å pakke inn karbonadene våre, nå har vi endelig tatt til vettet og begrenset mengden avfall vi produserer." Jeg synes virkelig ikke at Gilde fortjener skryt, de har med viten og vilje brukt mer embalasje enn nødvendig, siden de nå har klart å redusere embalasjen. Jeg kan være med på at det er bra at de endelig har redusert størrelsen på innpakningen, men det burde da være en selvfølge at de ikke brukte større innpakning enn nødvendig.

 

Er det bare jeg som reagerer negativt på dette?

5 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Det er jo litt rart, at de plutselig har funnet ut at "oi... Her har vi visst muligheter for å kutte ned litt på emballasje". Kanskje de har fått nye ansatte? Hehe :wallbash:

Lenke til kommentar

Stabburet gjorde det samme med Grandiosa for noen år siden. På den nye innpakningen hadde de et bilde av den gamle innpakingen og en illustrasjon som viste hvor mye av denne som var tatt bort. Hva var egentlig poenget med å ha en emballasje som var langt større enn pizzaen? Få den til å se større ut? Plass til mer grafikk på esken? Lettere å dytte pizzaen inn i esken? Idiotisk uansett.

 

Den store kaken går uansett til et vaskemiddel (jeg har glemt hvilket) som for rundt 15 år siden reklamerte på pakken at inneholdet var endret fra 2,5 til 2,3 kg men at den var blitt drøyere så den holdt til like mange vask. Akkurat som om folk måler opp 8 % mindre pulver når de skal vaske. Selvfølgelig bare piss.

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...