Gå til innhold
  • blogginnlegg
    13
  • kommentarer
    3
  • visninger
    15 482

Weeeyoo


Snurreleif

578 visninger

Vil bare opplyse om at Death Magnetic suger hestekabel, men er vel likevel bedre enn noen øvrige plater.

Ikke at det egentlig er en så vanvittig stor trøst.

 

Kjøpt 20DvDer på 2 dager nå, burde kanskje bremse ned litt, men jeg får garantert penger i morgen (bursdag tjohei) til å svi av på mediet, pluss at jeg er ganske så sikker på at jeg får en eller annen DvD av både Sandra og moren hennes i morgen.

 

Merker at interessen til asiatiske filmer bare øker og øker, de virker å ha mye mer spennvidde enn resten av verden, og de tør mer.

Er utrolig digg å se filmer som Akira, for så å switche til Ichi the Killer, The Host (THE monster movie), Battle-Royale, Vampire Hunter D osv osv.

 

Gleder meg til å få sett igjen familien på Fredag også, og få introdusert Sandra til de.

Hun lovte å kle seg "nøytralt", noe hun ikke hadde trengt for min del, Besteforeldrene mine er ikke akkurat slemme for å si det sånn, og med søskenbarn som Kåre-Birger (weey) og Ole-Christian, så tror jeg hun får et mildt innblikk i familien min.

 

.....Håper jeg.

 

Jeg er iallefall veldig glad for å ha blitt så godt tatt i mot av moren hennes og søstra (virker det som iallefall), moren er ei skikkelig fornuftig dame og ei som vet å ta vare på døtrene sine, blir litt glad av å se det for det forsterker teorien min om at man ikke alltid trenger to foreldre, det kan holde med ei/n.

 

Søstra hører på hip-hop... men pytt pytt, grei og morsom er hun, og lager no helsikes til kaker!

0 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Det er ingen kommentarer å vise.

×
×
  • Opprett ny...