Jump to content
Sign in to follow this  
  • entries
    13
  • comments
    3
  • views
    15266

Søndag du Søndag.

Sign in to follow this  
Snurreleif

360 views

Blir ikke mye å skrive i dag, er vel mest irritert over at kjæresten ikke ville være med å se Indiana Jones på kino i dag, noe som hun lovte meg allerede forrige uke, og det er nok til å få denne film-entusiasten til å bli snurt!

Jeg har ikke fått sett en eneste Indiana Jones film på kino, endelig kommer det en 4er, så bryter hun løftet sitt om å bli med.

...jaja..

 

Indiana Jones filmene representerer alle de positive barndoms-minnene jeg har, fra da jeg løp rundt i hatten til bestefar, til meg og storebror som bygde lego sammen, og lagde Indiana Jones "filmer" (broren min var/er en kløpper i å skape ting, han er også en fantastisk tegner! når han ikke er syk så klart >.< ).

 

Gaven til Cathrine blir dessverre litt forsinket, ble litt problemer med "hentingen" eller prossessen eller hva jeg skal kalle det, så det er litt synd.

 

Har dog endelig funnet ut hva jeg skal kjøpe til kjæresten!

Hun skal få en sånn 2meter høy bamse, siden hun elsker de, at jeg ikke har tenkt på det før -.-"

Jeg er ikke så flink på gaver dessverre, men denne gangen tror jeg at jeg truffet blink, både med tanke på gaven til kjæresten, og Cathrine ^-^

Gaven til Cathrine er veldig.... "oss", så jeg håper og tror at hun vil bli glad for den (:

 

At kjæresten blir glad er det ingen som helst tvil om, da hun snakket om de bamsene i hele dag (kanskje et hint?), jeg prøvde først å se etter på det tivoliet som vi var på, om det gikk an å vinne der, men det var visst noe poeng basert opplegg, og vi hadde ikke tid til å ta noen karuseller, så vi dro hjem, mens vi snakket om å kanskje dra til Bø i Telemark en gang (eller jeg gjorde det, med en gang jeg nevnte Bø, ville hun snakke om Tusenfryd og Hunderfossen, greit nok (: ).

 

 

Som sagt, jeg skal ikke skrive så mye i dag, skal straks legge meg, er jobb i morra vettu, så får sove sånn at jeg blir uthvilt.

 

 

....etter å ha spilt Day of the Tentacle og Banjo-Kazooie såklart!

 

 

Muah-hahahahhaha!

 

 

 

-Thomas Johan.

 

 

 

 

Dagens Soundtrack: Fueled By Fire: Thrash is Back!

 

 

ooooh yes, bang your heads! \,,/

Sign in to follow this  


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

×
×
  • Create New...