Gå til innhold
  • blogginnlegg
    13
  • kommentarer
    3
  • visninger
    15 482

Sjokolade boller og annet lureri.


Snurreleif

539 visninger

Nuvel.

Denne dagen har vært en ganske grei dag, selv om jeg ikke har gjennomført det jeg egentlig skulle gjøre i dag. (lès, rydde).

 

Frokosten i dag besto av 3sjokolade boller og cola (som jeg selvsagt spiste på jobben),som gikk ned ganske greit, det er det som er digg med å komme inn til byen tidlig.

Det er jo Narvesen på alle T-Bane stasjonene, så det er bare å gå inn, lukte ferske boller, kjøpe de og gå helt lunatic.

Damene på jobben var faktisk ganske greie i dag, selv om hun ene har en tendens til å rope ut (ja rope) all unødvendig informasjon type:

 

 

I MORGEN KAN DET BLI STREIK DA! DET VIL BETY AT LASTEBÅTER! CRUISESKIP! LEVERANSER! ROBÅTER! OG SÅNT KAN BLI FORSINKET!!!!!!!

 

Thomas: ehm, holdt det egentlig ikke bare å si, imorgen blir det streik så ingen båter kommer? i stedet for å ramse opp alle tenkte jeg..

 

og sånn fortsetter det, men men. damer og "Se og Hør" er jo en tro tradisjon som egg og bacon.

 

 

Jeg satt på t-banen i dag ved siden av en yngre eldre dame, som jeg selvfølgelig klarte å "slenge" sekke snorene inn i, så jeg skulle si unnskyld, men glemte at jeg hadde øretelefoner på så jeg sier jo unnskyld på mitt lyd-nivå, noe som ble allà UNNSKYLD! VAR VIRKELIG IKKE MENINGA!

Så alle stirret plutselig på mannen i grønt.. (altså ikke han i grønn trenings-dress ved siden av meg, men MOI).

Ellers enn det var t-bane turen ganske fredelig, ikke noe "THERE'S SOMETHING ON THE WING!", men jo det var vel en del ropende Somalere (tror de var det) og lukten av Karri.

Alt ved det normale på t-bane linje 3 med andre ord.

 

 

Når jeg kom hjem så fikk jeg faktisk dataen helt for meg selv (hurray!) og har hørt på "meg musikk" i hele dag g spammet MSN.

Vurderte å se American Gangster også, men den vil jeg ikke sè alene, og From Dusk 'til Dawn serien venter jeg heller med når det ikke er noen interessante å snakke med på MSN (:

Jeg har veø også klart å "tygge" 2 tyggegummi pakker som egentlig ikke er mine (GG), så de vil jo bli dypt savnet.

 

 

Ellers venter jeg bare på å få sett Indiana Jones! den fikk visst 9/10 av Kulturo, og siden de er fans (virker det som) av filmene slik som meg, så lyder det jo kjempe godt!

 

Frem med pisk og hatt! nå skal kommunistene klås! Nighty-o people!

 

 

*ri inn i solnedgangen*

 

 

 

 

 

-Thomas Johan

 

 

 

 

Dagens Soundtrack: Jon Bon Jovi's: Blaze of Glory, fra Young Guns soundtracket.

 

 

 

Eneste sangen jeg liker av fyren, og jeg får tilbake gode minner fra barndommen med denne sangen, ikke bare fra filmen young guns, men hvor jeg bodde når jeg så den (:

0 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Det er ingen kommentarer å vise.

×
×
  • Opprett ny...