Jump to content

atlef's Blog

Sign in to follow this  
  • entries
    13
  • comments
    0
  • views
    26355

da var beta'en på plass

Sign in to follow this  
atlef

502 views

Fikk endelig lagt inn Ubuntu Hardy Heron beta(vel egentlig en daily-build), og driver på med å få konfigurert den slik jeg vil ha det.

Her kommer irritasjons moment numero uno inn. Hvorfor i alle verdens dager skal de ha Firefox 3 beta i denne utgivelsen av Ubuntu, da Mozilla selv sier at denne utgaven av Firefox ikke blir ferdig før sommeren en gang. Det stemmer ikke helt, når denne utgaven av Ubuntu skal være en LTS(long term support). Denne kommer omtrent bare i konflikt med Firefox 2, som jeg foretrekker å bruke frem til mine utvidelser virker på Firefox 3. Men jeg har mer eller mindre fikset dette, med å bruke profilbehandleren til Firefox(Firefox -profilemanager for de som lurer). Denne starter først og lar meg velge hvilken profil jeg vil Firefox 2 skal starte med. Vet ikke om dette er helt ideelt, men det fungerer nå for meg. Måtte og lage en symlink til libjavaplugin_oji.so for å få Java til å fungere i Firefox 2. Nok om det.

Har nå kjørt en visning av videoen til familien, som har gitt litt tilbakemeldinger, både positive og negative i så måte. Så nå må jeg gjøre noen endringer for å få en så bra og opplysende video som mulig.

Ellers har jeg tatt meg litt tid til å oversette/redigere oversettelser for Ubuntu. Hvilket ikke var så avansert som jeg trodde. Det er bare å registrere seg på launchpad og gå til Ubuntu prosjektet. Det trengs endel flere oversettere for å få en helnorsk Ubuntu utgave.

Som sagt, så blir dette en form for tilbakebetaling til brukerne. Jeg har fått mer og mer sansen for denne formen for bidrag.

Anbefaler andre å gjøre det samme. Man må ikke være en leet haxxor nerd for hjelpe. Svar på poster i forumet her eller andre steder. Skriv en brukegaid som andre kan ha nytte av. Alle bekker små........

Jeg jobber videre med prosjektet, og vil oppdatere bloggen så fort noe nytt skjer.

 

atlef.

Sign in to follow this  


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

×
×
  • Create New...