Jump to content
Sign in to follow this  
  • entries
    16
  • comments
    6
  • views
    13579

Det varte ikke lenge

Sign in to follow this  
Guest

145 views

Nei, det varte ikke så veldig lenge. Har i kveld spilt mitt kjære flyspill IL2 Forgotten Battles sammen med blant annet Aleks_r her fra forumet. Som vanlig ble det en uoversiktlig og svært så gøyal spillrunde.Det som jeg derimot ville ta opp i denne tråden er en for meg viktig MSN-samtale, der jeg fikk snakket ut om min manglende evne til å ta initiativ til samtaler og til å bli kjent med nye folk. Jeg føler at det hjalp meg å snakke med en annen som har problemer i livet sitt akkurat nå, mer alvorlige enn mine "problemer". Selv om denne personen aldri kommer til å lese dette vil jeg si tusen takk for en samtale som kan være en viktig støtte for meg i motgangsøyeblikk.

Sign in to follow this  


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

×
×
  • Create New...