Jump to content
Sign in to follow this  
  • entries
    4
  • comments
    0
  • views
    8404

Filler fra skolen

Sign in to follow this  
Arinomi

575 views

Heisann. Jeg satt på skolen i dag og kjedet meg, og ville ikke skrive noe nyttig. Så jeg satt og skrev bare tull, som til slutt ble en hel tekst. Her er den:

 

 

Her ble altså ikke noe arbeid gjort, selv om jeg skriver og skriver og skriver.

Mangelen på arbeid skyldes mest sannsynlig min latskap og min sykdom som for øyeblikket raser gjennom kroppen min i form av hosting, feber og snørr. Masse snørr.

 

Jeg ble syk i går, og jeg er skikkelig deprimert, siden jeg egentlig ikke vil være syk, selv om det har sine fordeler. Jeg kan for eksempel ikke jobbe, og det er ikke penger i å være syk. Jeg må forresten levere en egenmelding til jobben i dag...

 

Hvorfor skriver jeg dette? Jo, fordi jeg er på skolen og skal skrive noe tullball i norsken, som jeg selvsagt ikke gidder, grunnet nevnte helsemessige situasjon. Jeg skriver fordi jeg må få det til å se ut som at jeg jobber med norsken.

 

Så, hva skal jeg fylle teksten med? Vel, jeg kan jo, bare for å hale ut tida, skrive litt om livet mitt som det utarter seg for øyeblikket. Jeg er singel, og jeg har vært veldig uheldig med forholdene mine i 2007. Jeg har også fortalt om det i Kjærlighetstråden, men jeg har ikke skrevet så særlig mye mer i den tråden, så det ser ut som at jeg bare hopper fra jente til jente. Det har flere kommentert, og jeg er direkte redd for å skrive i tråden nå. Jeg vil ikke bli flamet mere nå. Grunnen til at jeg har vært så uheldig, er at jeg har vært for åpen i valg av kjæreste, egentlig. Jeg forelsker meg egentlig litt vel lett. De siste tre jeg har vært sammen med har vært noen skikkelige tøser, og de har alle slått opp uten noen spesiell grunn. Selvtilliten er på bånn, og jeg er redd for å involvere meg.

 

Dette har stor betydning for meg for øyeblikket, selv om jeg er klar over at jeg ikke burde være desperat. Jeg har mange gode venner som er der for meg, og er glade i meg, men jeg føler meg likevel veldig alene. Alene overalt, selv her i klasserommet, med 24 mennesker rundt meg. Her er det bare meg, laptopen min og internett. Mon tro om jeg skal legge ut denne teksten i bloggen min?

Ja, det tror jeg jammenmeg at jeg skal gjøre.

 

Så, jeg fortsetter å skrive, for timen er ikke over riktig enda. Jeg må vel skrive litt til for at det skal se ut som at jeg brukte greit med tid på å skrive meg ferdig med oppgavene. Så vi drøyer det litt til. Hva mer skal jeg skrive? Hmm...

Jeg kan jo skrive om arbeidsplassen min. Jeg går på skole, så jeg er ikke der hver dag. Jeg jobber med telefonsalg, og jeg begynner å bli mektig lei, etter snart to år. Kundene er sure på meg, og jeg har veldig få salg. Neste lønning blir ikke noe å rope hurra for, akkurat. Jeg er glad for at jeg bor hjemme, for det der er ikke noe å leve på.

 

Nå hadde vi friminutt, og jeg kjøpte meg noe å leske meg på i kantina. Det var kjempegodt, jeg har vært dehydrert siden i dag morges.

Men nå gidder jeg ikke å skrive mer, jeg skal bare laste opp denne teksten og så bare chille. Lese litt forum n shit.

 

Takk for at du leste filler-teksten min.

 

Arinomi

Sign in to follow this  


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

×
×
  • Create New...