Gå til innhold

Daniels liv.

  • blogginnlegg
    39
  • kommentarer
    33
  • visninger
    39 045

Vondt i hodet + Godt Nytt år!


danno_O

360 visninger

Etter en fantastisk bra nyttårsfeiring i går har jeg i dag brukt dagen til å la hodet mitt samle seg igjen. Våkna etter et mareritt klokka 13:00 men det virka som om klokka ikke var mer enn 7. I går var jeg på fest hos en venn jeg ikke har sett på lenge og det var kjempegøy. Møtte mange gamle venner og vi drakk og hadde det morsomt. Noen spørsmål til dere lesere fra meg; Hvorfor er Kebab/burger så godt etter at man har drukket? Finnes det noen forklaring? Er det bare jeg som syns det smaker helt unaturlig godt?

 

international_fireworks_3_b.jpg

 

Året som var har vært litt opp og ned. Noen forhold som gikk dårlig, noen nye og noen gamle forhold som ble vekket til live igjen. Det er vel vanlig, det anntar jeg. Neste år håper jeg ting fortsetter å se bra ut, og jeg håper jeg når drømmene mine.

 

Når det er sagt så vil jeg bare si GODT NYTT ÅR alle sammen og jeg håper vi får en fint år sammen, uansett om det er på forumet eller face to face. :)

2 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Er litt på etterskudd, men godt nyttår..

 

jeg tok meg faktisk bryderiet til å lese litt om dagene dine, og om det med kebab greia i fylla ; Det er jo sånn for alle? Tror man bare er jævlig sulten :p

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...