Jump to content
Sign in to follow this  
  • entries
    10
  • comments
    0
  • views
    13270

Min lille nick-historie

Sign in to follow this  
Guest

318 views

Nicket mitt. Bruun. Ganske enkelt etternavnet mitt. Riktig, etternavet mitt er Bruun. Du tenker kanskje: "Han må være en stor selvdigger, fordi han briefer med etternavnet sitt!". Ikke akkurat. Grunnen til at jeg kaller meg Bruun er enkelt og greit fordi alle kaller meg Bruun (lærere, venner, etc). De syntes navnet er morsomt :huh:Nicket mitt før BrUuN (som er den "pimpa" versjonen) var ThompZen. Dette ble ganske enkelt til da jeg var rundt 7 år og så på Simpsons med min gode venn Maria. I en av episodene blir familien tvunget til å skifte etternavn. De ble da hetende The Thompsen family. Og av en eller annen merkelig grunn ble jeg da kalt for Thompsen, noe jeg (som med Bruun) "pimpa" og gjorde om til ThompZen.

Sign in to follow this  


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

×
×
  • Create New...