Gå til innhold
  • blogginnlegg
    90
  • kommentarer
    80
  • visninger
    73 122

Forvirra, lever jeg?


Gjest

407 visninger

For å starte med hvordan jeg føler meg...Har vært "dårlig" lenge, men mamma og pappa tror jeg bare faker.Går rundt og svimer av overalt, sovner på fortau, våkner på veien sekunder etterpå, mister balansen overalt, klarer ikke gå normalt, faller når jeg står...Går rundt og tenker at alt kanskje bare er en illusjon.At jeg egentlig ikke lever, og går rundt og ser verden rundt meg forandres.Alt fra en grafittverden til middelalder til western og jeg ser at f.eks. biler skiftes ut med karjoler og diligencer, og sykler med hester og det ligger døde folk og råtner i gatene.Jeg ser duelanter rundt meg, og veldig mange spøkelser som drar seg etter meg, til dels grå og gjennomsiktige, jeg hører stemmer fra ingen steder...Og hjelp? Vel...Har prøvd...Psykolog hjalp ikke.Røyking hjelper bare bittelit, men ikke nok til at jeg gidder.Shopping hjelper litt mer, men det har jeg ikke råd til.Bildetaking hjelper en del, men jeg er lei av å ta bilder på Orkanger nå. Blitt så mange.Piller er ikke helt meg.Alkohol havner i samme bane som røyk...Og sånn er det hver dag, dag ut og dag inn.I tillegg kommer angsten og panikkanfallene mine.*jippi*Jeg har en blanding av Kleine Levins syndrom og narkolepsi, men om det forklarer noe, er det bare sovninga, ikke alt det andre.Så mitt andre problem:På fredag hadde jeg 1800,- på kontoen.Jeg tok ut 800,- og betalte drinker for 130,- .Siden handlet jeg for 49,- 178,- og 87,-Det er alt jeg har handlet.Sjekket saldoen i dag...-61,92,-like wtf?Hvor har mine 551,62 kr tatt veien?

4 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Gjest Slettet-Axby2kEH

Skrevet

Kom deg til fastlegen. Argumentet at "piller ikke er helt deg" blir litt teit når man bruker alkohol og nikotin i stedet for :) Det er nå en gang sånn at mange blir veldig veldig mye bedre av medisinering, og forskningen og utviklingen på medisiner både mot depresjoner angst etc er blitt mye bedre med årene, enkelte tror jo at man fremdeles omtrent dopes ned, det er ikke tilfelle.

 

Det medieskapte bildet av den såkalte "lykkepillen" er utrolig misvisende, for det gjør en jo ikke lykkelig, men det kan gjøre at du har det bedre enn det du hadde hatt dt uten medisiner. Selv ganske milde antidepressiva kan være en stor hjelp når det gjelder behandling av angst.

 

Allmennlegene er de som behandler (husker ikke om at det var 8 av 10 eller 9 av 10) mye av de psykiske lidelsene folk har, så legen din har garantert erfaring på området. Tabuene rundt medisinering av psykiske lidelser kommer av for lite kunnskap blant folk flest på området. En psykisk lidelse er en sykdom på akkurat samme linje som høyt blodtrykk og du ser ikke så ofte folk som går rundt og nekter å ta f.eks. blodtrykksnedsettende medisiner fordi de ikke liker piller. Jeg sier ikke at piller nødvendigvis er beste løsning, men det virker jo ikke som om du har det spesielt greit sånn som du har det nå, så det kan kanskje være på tide å prøve noe annet?

 

Nå ble dette grusomt langt, men jeg hadde litt mye på hjertet i dag :)

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...