Gå til innhold
  • blogginnlegg
    13
  • kommentarer
    28
  • visninger
    16 520

Akselerasjon


Gjest

494 visninger

Da var vi her igjen da. Omringet av intriger, krydret inn med noen forlystelser her og der. Det er slik vi kan se for oss forumet i det siste. Debatten raser rundt moderatorers selvbeherskelse og visse brukere ser ut til å tenne på idéen om å lage litt oppstyr rundt det. Men for all del, det er jo ytringsfrihet. Spørsmålet slik jeg ser det sirkulerer rundt et psykologisk aspekt ved det hele. Man kan jo si at dette bare er et forum, hvorfor henge seg så veldig opp i det. Når brukere kommer med "trusler" om at de skal trekke seg, og gjør det, fra forumet fordi de ikke er enige med visse utførelser. da begynner jeg å lure. Hvis det dreide seg om at landet du bodde i ikke ville deg godt eller noe slikt, da kan jeg forstå. Her inne er det tross alt bare å vende seg til et annet hjørne av forumet. Nå skal jeg ikke oppfordre til noe som helst, men faktisk kan man jo bare overse det man mener ikke går som det skal. Dog sier dette kanskje litt om hvor nær tilknytning brukerne har til dette forumet, ja til hele nettverket. Det lukter filmmateriale av dette. I en annen tråd ble det tatt opp et ønske om intervjuer med forumbrukerne. Dette er selvsagt noe vi kan få gjennomført. Men da trenger jeg å vite hvilke brukere som er aktuelle og ikke minst hvem som har lyst. Kom gjerne med innspill her.In other news. Jeg måtte bestemme framtiden min her om dagen. Alltid like moro det. Jeg hadde håpet å kommet å komme inn på Høgskolen i Lillehammer, som jeg har hatt i kikkerten de siste tre årene. Der har de nemlig studiet "Fjernsynsteknikk". Dit kom jeg altså ikke inn. Ikke i nærheten en gang. Skikkelig oppløftende. Med et års militærtjeneste fra og med Januar satt jeg i praksis igjen med to halve år før og etter dette. Jeg er ikke den som hadde mest å finne på i et halvt år og valgte til slutt derfor og gå for andrevalget mitt hva skole angikk. Så nå skal jeg plutselig til Gjøvik, av alle steder, og studere Medieproduksjon i et år. Vet ikke riktig hvordan det går, men men.Sist i kveld skal vi ta for oss litt på musikkfronten. Underdog har jobbet hardt hele sommeren i et heller varmt studio og laget musikk så prosessoren snart svir seg. Men nå nærmer vi oss noe som begynner å ligne på noe. Etter planen skal dette som blir en fem-spors demo være ferdig i miks den 14 August. Derfra bærer det rett i mastring og til slutt skal alt trykkes opp i 300 eksemplarer. Så da er det bare å glede seg og jeg regner med at de fleste av dere gledelig betaler 50kr for litt ekte kvalitets rap på norsk?

1 kommentar


Anbefalte kommentarer

Filmmaterieale ja... Husk nå også på at du må filmatisere Dottens påskekrim! :p

Jeg kan muligens la meg intervjue, men kan vi da gjøre slik at stemmen er frodreid og de ikke kan se ansiktet mitt skikkelig? Slik som de gjør på kriminelle, narkotimisbrukere og voldtektsofrte i TV?

 

Når ikke du kom inn i Lillehammer, kan jeg slå den ideen fra meg med det samme... Jeg hadde et ørlite håp, og sa til meg selv; "Preben: det finnes en sjanse, et lys i tunnellen, hvis du yter skikkelig de påfølgende tre år, da har du 0,1% sjanse for å komme inn det lover jeg deg!... øøøh... det lover jeg meg selv!"

Huff, nå er plutselig sjansen nede i 0,0000000000000000000001%... Thank you for the hope Kenneth... :(

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...