Gå til innhold

Vegen til Linux

  • blogginnlegg
    5
  • kommentarer
    20
  • visninger
    11 639

Om denne bloggen

Ubuntu

Blogginnlegg i bloggen

No er eg Ubuntu brukar!

No har eg brukt heile helga på å installere og konfigurera Ubuntu og må sei eg er fornøgd.Har fått installert alle program eg treng og har allereie brukt Ubuntu til å kode ei side i HTML, høyre musikk, sjå film og så klart surfe på nett (med flash og alt).Etter litt testing har eg vald å bruka Evolution til e-post istaden for Opera som eg skreiv eg ville bruka tidlegare. Elles har eg allereie begynt å sjå på litt stasj til Ubuntu som Beryl og gDesklets.Eg hadde litt trøbbel med å installere ATI

Gjest

Gjest

E-post i Opera!

Denne kvelden har eg brukt på å testa Opera sin e-postklient. Etter eit par timars testing er eg veldig fornøgd og det manglar ingen funksjonar i forhold til Outlook Express som eg har brukt tidligare.Eg veit dessverre ikkje enda korleis Opera taklar Spam sia eg heldigvis ikkje har fått det desse timane eg har testa.No er eg faktisk klar til å installera Ubuntu og begynne å bruka det, så kanskje de kan kalla meg Linux brukar etter helga .

Gjest

Gjest

Mine Linux alternativ til windows program!

Har bestemt meg for følgjande Linux alternativ til Windows program etter å ha prøvd meg litt fram på ein live dvd av Ubuntu og tips frå forumbrukarane her :Windows - Linux:Microsoft Office - Open OfficeAdobe Photoshop CS2 - GimpOpera - OperaOutlook Express - OperaWindows Live Messenger - GaimVLC - VLCFileZilla - gFTPMacromedia Dreamweaver 8 - BluefishNero 7 - k3bWinamp - AmarokuTorrent - AzureusEg har alltid trudd Linux hadde eit avansert system for installasjonar i form av terminalar og mange

Gjest

Gjest

Programvare til Ubuntu Linux!

Eg, som sikkert mange andre, er avhengig av forskjellige program, og før eg skal installera Ubuntu på pc-en vil eg ha lista klar over program eg skal bruke.Her er lista mi så langt med dei viktigaste programma eg brukar no på Windows, og programma eg allereie har funnet ut er gode alternativ når eg skal ”emigrere” til Linux + lista med Windows program eg enda ikkje har funnet noko alternativ til.Programma eg har bestemt meg for:Windows - LinuxMicrosoft Office - Open OfficeAdobe Photoshop CS2 - G

Gjest

Gjest

Vegen til Ubuntu Linux!

Etter å ha sikla litt på Linux og funnet ut at eg er lei av ”payware” har eg no begynt å sjå litt på Open Source programvare og operativsystem.Etter å ha sett litt på forskjellige Linux distrorar som openSUSE, Freespire osv. har eg bestemt meg for at eg likar Ubuntu best. Derfor vil de kunne følgja meg skritt for skritt nærmare Ubuntu på denne bloggen til eg (om ikkje så altfor lenge) blir avhengig og aldri vender tilbake til Microsofts Windows.Eg kjem til å skriva alt eg finn ut og alt eg tenke

Gjest

Gjest

×
×
  • Opprett ny...