Gå til innhold

Guybrush 3pwood

Medlemmer
  • Innlegg

    1 204
  • Ble med

Om Guybrush 3pwood

  • Bursdag 04. mai 1872

Profile Information

  • Kjønn
    Mann

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Guybrush 3pwood sine prestasjoner

979

Nettsamfunnsomdømme

  1. Life is strange : Double woke styrer jeg glatt unna. Doom tapte seg helt etter Doom 3 så det styrer jeg unna. Assassins woke blir ignorert til det evt kommer på tilbud. Diablo 4 dlc, hva skal man si uten å begynne å le? Atomfall virker interessant, Perfect dark også. Gears of crap... nei takk. Star Wars : Wokelaws, nei takk. Flight sim 2024, ja takk. "Tar frem popcornet"
  2. Det går adskillelig fortere enn det, ikke 20 timer en gang. Sjekk youtube for progress route og få hjelp på bossene.. Git Gud /S
  3. Det er har alltid vært et krav i souls spill at må må ha en viss progress for å få tilgang til DLC.........
  4. Jeg fikk kjøpt det til 50% på Ubisoft men har ikke spilt det ennå. Jeg spilte gratis(beta eller noe sånn) i ca 20 timer og likte det godt . Kjøpte det til så fullpris og spilte det to timer.... Ikke rørt det i ettertid. Thats life. You win some and you loose some. Spillet er greit det, men det er for lite innhold. Kommer nok til å spille det om en stund, om det ikke blir en ny Anthem.
  5. Tsk tsk tsk For å trigge deg vet du 😘 Men helt ærlig så forhåndsbestiller jeg KUN spill som jeg VET jeg kommer til å like, så er de betalt og ferdig lastet ned dagen de slippes. Som fks Elden Ring DLC. The Division 1 og 2 elsket jeg, så da vet jeg at jeg kommer til å like 3'en. Pluss av og til får man noen kjekke pre order bonuses, uten at det betyr så mye. Jeg bruker ca 6000 - 7000 kroner på spill +/- i året, utenom ps plus, gaming er en av hobbiene mine og jeg bruker de på spill i stedet for å kjøpe nytt skjermkort til 7000K+ hvert år 🙃 PS! Star Wars Outlaws skal jeg ikke røre, ikke så om det kommer på tilbud til 50%
  6. Skal forhåndsbestille The Division 3 så snart det blir lansert ❤️
  7. Bør man bli ekstatisk på grunn av dette? Hva kan bli veldig annerledes osv?? 😕
  8. Holder på med The final shape nå, 7000 timer Destiny spilt. Skal bli greit å koble av med Elden Ring DLC når den kommer.
  9. Nioh 2 er noe av det beste som kan spilles ❤️ Har utallige timer der, også Platinum. Man blir aldri ferdig heller siden Underworld finnes, men tror aldri at jeg kommer meg til level 750 Og ja, det er latterlig vanskelig. Her må utallige timer grinding til for å karre seg videre, komme seg over i neste "Way of the..." , for å grinde XP videre. A voice in the twilight, har ikke tall på hvor mange ganger jeg har klappet den katten der... Bra mission å farme både revenants og xp på.
  10. Mitt første møte med "souls" var Dark souls 2. Jeg hakket meg gjennom det ved å drepe de fleste fiendene til de forsvant og fikk hjelp på bosser. Jeg blir aldri kjempegod i slike spill og grinder til jeg blir over-leveled som regel, men jeg liker å grinde XP. Nå er det den sjangeren jeg liker best. Men det er mye dårlige soulslike også der ute som jeg ikke gidder å røre. Lies Of P var meget bra, men jeg liker best ekte souls der man hele tiden er online og kan spille mot/med andre. Nå spiller jeg gjennom de orginale Dark souls og Bloodborne uten hjelp og tar de frem med jevne mellomrom. Blir aldri lei. Star Wars Jedi: Fallen Order kaller jeg ikke souls-like. Ikke så lenge man kan velge vanskelighetsgrad og bare frese gjennom det uten problemer.
×
×
  • Opprett ny...