Gå til innhold

's foto

push pins

Ble med 27 feb. 2003
??????? Sist aktiv: 25. nov. 2015, 15:11

Innlegg jeg har skrevet

I tråd:Høylytte klikkelyder GDRIVE mini 1tb

23. november 2015 - 15:28

Er det en harddisk uten egen strømforsyning og kun én USB-tilkobling? Noen av de kan slite med å starte opp i visse porter pga. strømtrekk helt i grenseland.

 

 

Det var også min tanke, men jeg blir jo livredd at den vil slutte og fungere og data går tapt. Mulig at jeg bare refunderer og kjøper en lik disk på nytt. Jeg har lest mye bra om G-Technology og det var derfor jeg brukte litt ekstra på denne.

 

Den har inngang for strømforsyning, men fulgte ikke med kabel. Den skal klare seg uten. Men USB-hubben er koblet til strøm.

 

 

Kan du forklare hva det er som gjør NAS mer pålitelig enn en annen lagringsløsning som står stille på et sted?

TS har ikke sagt den ligger helt stille, derfor er nas mer pålitlig siden den står stille hele tiden, selv om Ts tar med macbook'en (eller hva han nå har) rundt omkring. 

 

Uten å vite med akkurat denne eksterne harddisken, så er nok noen hgst 3,5 harddisker mer pålitelige enn en noen 2,5 eksterne harddisker. 

 

 

Jeg har to eksterne harddisker hvor jeg laster over alt til den ene med jevne mellomrom (som backup). Den ene ble ødelagt nå nylig og jeg erstattet den med denne.

 

Disken ligger i ro på pulten og brukes kun av og til med en macbook ifm. bilderedigering. Kun bilder og video på diskene.

 

Takk for alle svarene.


I tråd:– Nye MacBook Retina er umulig å reparere

16. april 2015 - 20:32

Trenger ikke reparere en macbook;)

I tråd:NÅ: Apple har lansert en syltynn MacBook

9. mars 2015 - 22:23

Slik jeg ser det har Apple monopol på laptoper i dag. Spennende nyhet!


I tråd:[Løst] Bestefars gamle kamera

21. februar 2015 - 13:50

Sjekk ebay.com, der kan du får en indikasjon på verdi. Dessverre er det ikke alltid en sammenheng mellom gammelt og verdifullt.


I tråd:bærbar pc til under 6000 som er grei til photoshop og lightroom

19. februar 2015 - 21:22

Hva med Macbook Air? Vil sterkt anbefale 8 gb ram. Evt. spar litt til og kjøpt en Macbook Pro Retina. Proen har fungert veldig bra for meg.