Gå til innhold

's foto

push pins

Ble med 27 feb. 2003
??????? Sist aktiv: 22. jan. 2016, 23:06

Innlegg jeg har skrevet

I tråd:VLC har kommet til nye Apple TV

13. januar 2016 - 21:19

Kanskje ikke det største savnet, men kult likevel. At Dplay ikke er på Apple TV enda er jo nesten komisk..

I tråd:Slik er det å bruke mobilen som PC

17. desember 2015 - 08:32

Snedig, uansett hva Apple klarer å komme med så revolusjonerer det markedet. Hver lille ubetydelige ting.

Continuum derimot, som egentlig er første steg til den mye etterlengtede PC i lomma løsningen, der skal folk gjøre en innsats for å finne på problemer for ikke å klare å bruke den. Utrolig hvor problematisk dette virker å være for folk.

Alle som når de kjøpte en smarttelefon kunne gjøre all verdens ting på farten blir nå totalt ute av stand til å gjøre noen verdens ting på en mobilskjerm, som til og med er større og har høyere oppløsning enn hva de fleste har i dag. Å ta med en miracast dongel er plutselig ekstremt vanskelig, mye vanskeligere enn å ha med ladere og diverse kabler til en Laptop.

Det er ingen som har påstått at denne erstatter Laptop som konsept. Ingen har sakt at dette vil være den ultimate og eneste løsningen for alle.

Men, den kan erstatte en Laptop for enkelte brukere, eller i enkelte situasjoner. Om man primært jobber på et kontor for så å reise rundt og holde presentasjoner og foredrag kan man faktisk legge igjen datamaskinen hjemme. Nei, man er nok ikke like produktiv på flytoget på mobilen, men hvor produktiv er egentlig de fleste der? Å finpusse dokumenter og presentasjoner på mobilen fungerer faktisk veldig bra.

Å holde presentasjoner fra mobilen fungerer ypperlig, og jeg vil faktisk gå så langt som å si at akkurat den biten fungerer mye bedre. For Continuum fungerer også trådløst med miracast, og det man ser på mobilskjermen er ikke det samme folk ser på skjermen/projektoren. Man får altså en god del ekstra funksjonalitet under forelesningen en fjernkontroll for å bla i slider ikke kan gi.

Dette er bare første steg inn i en ny verden av devicer. Hva med å se hva vi kan få til med disse fremfor å lete etter situasjoner der man ikke får til noe som helst.


Vi får vel bare vente til Apple kommer med sin utgave av OSX fra Iphone så får vi et system som faktisk virker :D

I tråd:Høylytte klikkelyder GDRIVE mini 1tb

23. november 2015 - 15:28

Er det en harddisk uten egen strømforsyning og kun én USB-tilkobling? Noen av de kan slite med å starte opp i visse porter pga. strømtrekk helt i grenseland.

 

 

Det var også min tanke, men jeg blir jo livredd at den vil slutte og fungere og data går tapt. Mulig at jeg bare refunderer og kjøper en lik disk på nytt. Jeg har lest mye bra om G-Technology og det var derfor jeg brukte litt ekstra på denne.

 

Den har inngang for strømforsyning, men fulgte ikke med kabel. Den skal klare seg uten. Men USB-hubben er koblet til strøm.

 

 

Kan du forklare hva det er som gjør NAS mer pålitelig enn en annen lagringsløsning som står stille på et sted?

TS har ikke sagt den ligger helt stille, derfor er nas mer pålitlig siden den står stille hele tiden, selv om Ts tar med macbook'en (eller hva han nå har) rundt omkring. 

 

Uten å vite med akkurat denne eksterne harddisken, så er nok noen hgst 3,5 harddisker mer pålitelige enn en noen 2,5 eksterne harddisker. 

 

 

Jeg har to eksterne harddisker hvor jeg laster over alt til den ene med jevne mellomrom (som backup). Den ene ble ødelagt nå nylig og jeg erstattet den med denne.

 

Disken ligger i ro på pulten og brukes kun av og til med en macbook ifm. bilderedigering. Kun bilder og video på diskene.

 

Takk for alle svarene.


I tråd:– Nye MacBook Retina er umulig å reparere

16. april 2015 - 20:32

Trenger ikke reparere en macbook;)

I tråd:NÅ: Apple har lansert en syltynn MacBook

9. mars 2015 - 22:23

Slik jeg ser det har Apple monopol på laptoper i dag. Spennende nyhet!