Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Blir pappa, med eksen som mor


Anbefalte innlegg

Hei.

 

Jeg er 22 år gammer, og var i lag med eksen i halvannet år før det ble slutt i begynnelsen av juli av ymse årsaker. (Ikke noe utroskap eller slikt). Fant også ut i samme periode at hun var gravid. Hun har en sønn på 3 år i desember fra før av.

 

Må være ærlig innrømme at jeg ble 'lettere' skremt på tanken å bli pappa, spesielt når jeg og eksen ikke er i lag lenger. Og tanken på å måtte forklare situasjonen til familie og venner gjorde ikke situasjonen bedre.

 

Men nå i det siste har ting løsnet, og jeg ser egentlig litt lyst å tilværelsen og hvordan det skal gå videre framover. Jeg har nå begynt å fortelle det til familie og mine nærmeste venner, og faktisk så har ingen blitt sint (etc), men heller støttende og positivt undrende. Kanskje litt negative tanker jeg hadde, men trodde ikke de skulle reagere så fint.

Jeg fryktet også hvordan mine nærmeste venner skulle reagere, men det har også gått veldig fint. Mine to nærmeste venner har tatt det med ganske ro, spesielt ei venninne av meg som jeg kan snakke med om absolutt alt.

 

Både jeg og eksen min er studenter, jeg i Stavanger, hun i Haugesund, slik at det er mulig for meg å besøke ungen ofte, noe som er viktig. =)

Men vi har et godt forhold. Nå som det er slutt så krangler vi ikke, og snakker faktisk sammen.

 

Nå som realiteten og aksepten fra venner og familie har sunket inn så gleder jeg meg faktisk til ungen kommer i februar en gang. (Men holder av på den største gleden til vi er sikker på at ungen kommer)

 

Så, vil 22.02.09 bli en god-dag? =)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...