Gå til innhold

BK: Tønne, røyk og fisk


Anbefalte innlegg

Hei! Er fersk fotograf, og fersk i bildekritikken...

Håper å få noen synspunkter på bilder fra helgens makrellrøyking. Velger å legge ut tre bilder her, da de er ganske forskjellige, men av samme motivet.

 

post-75244-1214322828_thumb.jpg

 

Her har jeg lagt til litt farge på tønna, og fjernet en del grønt. Det var i første omgang fordi den assosiasjonen jeg selv fikk var om forurensing av skog :roll:

 

post-75244-1214323021_thumb.jpg

 

På dette bildet ville jeg først og fremst få fram linjer og symmetri.

 

post-75244-1214322888_thumb.jpg

 

Og til sist er tønna, med den gode gamle ovnen under. Begge deler har vel stått der de står i 50 år.

 

Jeg er interressert både i hva dere ville gjort med disse bildene, og hva jeg burde gjort annerledes når jeg tok dem, siden motivet antakeligvis blir stående noen år til. Selv om det nok blir en god stund til neste gang det er flammer og fisk med i bildet ;)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Oi, hjemmebrenning tenkte jeg da jeg så dette. Ikke seriøst, selvfølgelig. Men omgivelsene får det til å se ut som noe som foregår i skjul ute i skogen, noe det selvfølgelig ikke er.

 

Røkt sild er digg, og hjemmerøykt mest av alt. Her har du klart å ta beskrivende og gode bilder, som kunne illustrert en hvilken som helst artikkel om denne havets folkelige delikatesse. Du viser forståelse for illustrasjonsfoto. Håper silden smakte :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...