Gå til innhold

ser på ny 37" fra phillips? dere syns?


Anbefalte innlegg

Heisann.

 

Jeg har planlagt å gå til innkjøp av min første store tv, og har funnet en flott en fra phillips som jeg synes ser ganske grei ut, iallfall på det tekniske.

 

Phillips TV hos mpx

 

Tv'en er en Philips 37PFL5603D.

 

Det jeg liker med denne er at den støtter 1080p og konstrastforhold på 44000:1, pluss at den ser pen ut. Prisen er heller ikke så utrolig ille. 37" passer for meg i min stue, så ønsker ikke noe større.

 

Innspill?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Som du nevner selv, så ser den bra ut på papiret!

 

Det som overasket meg var utseendet. Dette må være første flatskjermen fra philips som etter min mening ser pen ut! 4 stk hdmi innganger! Dette finner man vanligvis bare på toppmodeller. Videre har den usb, noe som betyr at fremtidige firmware oppdateringer er mulig å gjøre selv!

 

Det skal nevnes at full-hd på en 37" er overflødig fordi du vil neppe se forskjell på dette under 40"-46", men det er greit å vite at tvn slepper å nedskalere hver gang den mates med et 1080p signal. Det er jo ikke alle tver som er like gode på nedskaleringen.

 

Om dette er prisklassen du sikter på, så mener jeg det er et realt kjøp. Nå har jeg ikke lest tester av tvn og det burde du gjøre først. Ta en google og les litt. Klarer du å leve med eventuelle problemer, (alle lcd merker har sine problemer), så er det vel bare å si løp å kjøp!

Endret av Novis
Lenke til kommentar

Takk for langt innspill. Grunnen til at valget mitt endte opp på denne skjermer er først og fremst størrelsen. Stua mi er ikke så veldig stor, slik at man vil aldri sitte mer enn 2.5 meter fra tv'en, og da tror jeg at man får utnytte av 1080p. Iallfall håper jeg. Hehe.

 

Og så er det prisen. Syns 8500 kr er ganske akseptabelt, men man må nok opp en del lapper for like god skjerm i større utgave.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...