Gå til innhold

Maskinstøy i hodetelefoner


Anbefalte innlegg

(Har lest de trådene jeg fant som var om støy i hodetelefoner, men fikk dessverre ikke noe logisk ut av de)

 

Ny bærbar pc med støy i hodetelefonene når lyd spilles av; maskinstøy, sånn ubeskrivelig knirking og høy frekventert.

Lyden forsvinner et sekund eller to i det man åpner et program, feks et dokument, mao i det maskinen får en tilleggsoppgave blir et stille den lille stunden den jobber.

Har lastet ned og oppdatert alle de driverene jeg tror jeg trenger (alt funker jo så de må jo være et sted).

OS: Vista Prosessor: Intel core duo 2Ghz x2 Lyd: SigmaTel High Def Audio Codec / Intel High Def HDMI Minne: 160Gb / 4Gb ram

 

Kan jo nevnes at PC-en er litt på bærtur fra før med cpu bruk mellom 30-100%, hvor den stort sett ligger mellom 60-90%. En sånn nett liten svchost.exe med underfil audiodg.exe som står for meste av cpu bruk. Kan det ha noe med saken å gjøre?

 

Har og en stasjonær med samme støy problem men det ble bare avskrevet som aldring for lang tid tilbake. Forrøvrig ikke samme hodetelefoner som brukes på de to, og begge hodetelefonene fungerer ypperlig på mp3 og stereoanlegg.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Skulle tro det hadde endel å si når du ikkje lenger har nok resurser til kjøre lyd. Men integrerte lydkort har eg ikkje noen gode erfaringer med, når eg spiller musikk på min bærbare så blir det mye susing, dette e visstnok normalt.

 

Har en venninne som har en gammel bærbar som sliter med det samme som deg, høres litt rart ut at lyden hakker avogtil med tanke på at du virker ha en nyere maskin. Skulle tro du hadde fått endel spyware/virus eller noe, ta en reinstall av windows evt prøv først å bare logge på med en annen bruker.

Lenke til kommentar

Dette er nok støy fra hardwaren i laptopen. Har selv dette problemet og har prøvd å fjerne det på forskjellige måter, men har enda ikke lyktes. Regner med at dette er et velkjent problem når det gjelder noen laptoper og lydkort som er innebygd i hovedkortet. Støyen er et problem du mest sannsynlig må leve med, men du kan alltids prøve å oppdatere lydkort-driverne dine for å se om støyen forsvinner.

Lenke til kommentar

Høres logisk ut, at det er hardware støy. etter litt nøyere utforsking støyer pcen på samme måte uten at det er musikk til stede. Det med hakkingen har jeg funnet problemet til, men det må nok postes under en annen tråd.

Tusen takk for svar=)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...