Gå til innhold

Koble Itouch eller andre lignende produkter til tv?


Anbefalte innlegg

Jeg trenger meg ny mp3-spiller, og da tenkte jeg det var greit å velge en som kan vise film også. Helst divx, men har skjønt at dette må konverteres til "spesielle" format skreddersydd for de ulike produkter. Er i utgangspunktet svak for apple, men har følgende spørsmål:

 

Kan man koble noen av disse produktene til en monitor/tv? Jeg har endel lange flyturer gjennom jobben, der det hjelper på med noe underholding for å "slå ihjel litt tid". Men når jeg kommer fram hadde det vært kjekt å kunne koble til en tv, dog man har jo selvfølgelig laptop i bakhånd....men men....

 

PS! Den bør hvertfall kunne kobles til eksterne høytalere! :-)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+89234341

Hold deg unna apple så er det ikke noe problem med divxstøtte... Archos 605, Cowon A3, Creative Zen Vision W har alle divx støtte og TV utgang, samt stor skjerm for video. Archos har til og med en TV dock med fjernkontroll. Har du penger å bruke har du også Cowon Q5W som har 5" skjerm og kommer med fjernkontroll og kabler. Koster 4000

Endret av Slettet+89234341
Lenke til kommentar

Da står følgende produkter fram som aktuelle kandidater:

 

Archos 605 wifi og Cowon A3.

 

Så er det vel pluss og minus som med alt annet her i verden :-) Begge disse kan kobles til tv hvis jeg har skjønt rett, men hvordan blir kvaliteten på en ca 24" tv? Kan man legge laptop'en igjen hjemme neste gang?

 

Et annen sak er jo wifi. Dette er sikkert kjekt på enkelte flyplasser. Så har man jo også batterikapasitet! Viktig når man skal sitte på et fly i ca 12 timer. Vel jeg får vel prøve å lete videre på nettet etter diverse tester.

 

PS! Cowon Q5W så jo rimelig bra ut, men prisen er jo kanskje litt vel høy....vi får se...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...