Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Finnes retro bilspillere?


Anbefalte innlegg

Er på utkikk etter en retro cdspiller eller to. Disse er tenkt satt inn i en klin orginal toyota corolla fra 77, og en like orginal lada niva fra 80. At de har minijack inn og mulighet for mp3avspilling osv er noe jeg håper på.

Grunnen er naturligvis at disse ønskes behold så orginale (av utseende/inntrykk) som overhodet mulig.

 

Alle tips og innspill mottas med takk! :)

Endret av floolf
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det bør vel være mulig å finne noe, men jeg tror ikke du skal håpe for mye på AUX-inn. Tror nok at din mulighet i forhold til avspilling fra eksterne kilder strekker seg til FM-sender.

 

Skal kikke litt etter retro-spiller nå.. :p

 

 

EDIT:

Etter å ha kikket litt rundt tror jeg Denon DCT-R1 er min favoritt! Det er nok en eBay sak mest sannsynlig, sikkert ikke så lett å spore opp nye. Men veit det gikk en på eBay i november i fjor for 3000 kr. Problemet med de retrospillerene jeg har sett til nå er at det ikker er hvem som helst som produserer dem.. McIntosh har også en spiller (MX-406), men McIntosh er jo mest kjent for high-end stereosystemer i svært velmøblerte hjem. Prisen er deretter. Det finnes også et selskap som heter Becker som lager bra greier, for eksempel Becker Grand Prix med bluetooth handsfree osv. Alt i alt tror jeg eBay er svaret her. :)

 

EDIT 2:

Hva med en Becker Mexico med navigasjon i tillegg? :p Veit ikke hvilke av disse teknologiene som fungerer her til lands (om det er basert på GPS) osv, bare slenger frem de jeg finner her jeg nå. Finner imidlertid McIntosh MX-406 ny på eBay til 800 USD + frakt og norske avgifter!

Endret av ..Bjørnar..
Lenke til kommentar

Den Becker Mexico var jo bare helt fantastisk, tror jeg må forsøke meg på å jakte ned noen priser på den! Et flott tips! :)

MX-406 var også lekker, men prisen var nok ganske så avskrekkende... Angående de andre, så har jeg igjen å lese litt mer om de.

 

Edit:

1500 euro for Becker Mexico ja... Enn om det fantes noen billigere med samme kjærlighet fo det designet?

Endret av floolf
Lenke til kommentar

Da fortsetter jakten.. ;) Skal se om vi finner noe uten bluetooth, navigasjon osv kanskje :p

 

EDIT:

Dette var ikke lett nei. Det er den fra Becker som er greia. Evt kan man jo kjøpe en av de tidligere Becker-modellene, men da er det jo bare kasett og radio. Det er jo ikke cd-spiller på den nye heller, men der er det inngang til minnekort ihvertfall. Skal kikker mer etter middag..

Endret av ..Bjørnar..
Lenke til kommentar

Det er bra! :) Nå har jeg vært gjennom alle de vanlige "søkekildene" mine, så nå er idébanken Bjørnar tømt. :p Synd Becker ikke har en versjon av Mexico uten handsfree og navigasjon, da tror jeg det hadde vært min førsteprioritet. Men DEH-P77MP er min "bang for the bucks"-favoritt i forhold til bra ytelse, retro-look og pris.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...