Gå til innhold

Valg av Harddisk


Anbefalte innlegg

Hei!

 

Har bestilt en Seagate Barracuda SATA - disk på 120 GB, men det tar jo en evighet før komplett får den inn (Føles ihvertfall som det...)

 

Jeg lurer på om jeg skal droppe kjøpet foreløpig og kjøpe en annen disk istedet. I den forbindelse har jeg et par spørsmål:

 

- Jeg ser at WD1200JB er den beste disken i tester (sett bort fra den dyre WD2000JB) rundt på nettet. Men jeg ser også at denne er en av de mest bråkete diskene på markedet. Derfor har jeg også vurdert en vanlig disk fra Seagate (Barracuda V - ikke SATA). Denne er stille!

 

- Lurer på hva andre mener om dette... Er det mulig å få WD1200JB til å bli mer stille, og kanskje nærme seg et støynivå a'la Seagate? I så fall ville jeg foretrekke WD1200JB.

 

- I motsatt fall, vil dere si at Seagate Barracuda V 120GB m/8MB cache er noen dårlig disk? (MYE tregere...?)

 

På forhånd takk!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Tviler på at du kommer til å merke forskjellen på ytselen på disse.. Sitter hjemme med western disken du har tenkt til å kjøpe og venter på seagate S-ATA disken selv.. bruker noisecontroll novibes på hardisken men uansett kommer den aldri aldri i nærheten av hvor stille seagaten er... Bruker også ett noisecontroll kabinett, og hører fremdeles hardisk bråket ganske kraftig..

Lenke til kommentar

Har 2 stk 120GB Barracuda V i maskinen min og legger ikke merke til noen lyd å snakke om i det hele tatt. Har en 12DB Papst-vifte montert foran diskene for å kjøle dem, og den bråker mer enn selve diskene gjør!

 

Hadde tidligere 2x40GB WD og byttet først ut en av dem med Seagate Barracuda V og det hjalp litt på støyen. Men først når jeg byttet ut den andre også fikk jeg virkelig øynene opp for hvor stor forskjellen faktisk var.

Lenke til kommentar

Takk for gode tips!

 

Da var det som jeg trodde. Gidder ikke ha en maskin som støyer mer enn svigermora mi, så da blir det nok en Seagate.

 

Weer: Håper du har rett i at ytelsesforskjellen ikke er så stor. PS; Hvis du klikker deg inn på Seagate SATA disken på komplett, ser du at der står det antatt 15.03.2003 (ikke 3 dager som det står i oversikten...blir litt forvirra selv, jeg.). Hva er rett? hmmm...

 

Sikkert best å bare vente på SATA disken allikevel, enda så surt det er å vente... *sukk*

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...