Gå til innhold

VIKTIG - LES DENNE FØR DU POSTER NOE PÅ TOPPFOTBALLKORT-FORUMET


Anbefalte innlegg

Forumet kommer til å bli en veldig fin plass for bytting av kort, men det kan være lurt og ha noen regler for bytting slik at ingen blir lurt.

 

Det som er fint med forumet er at en kan komme i kontakt med folk fra hele Norge, men det betyr også at man ikke alltid kan treffes og bytte personlig. Derfor må en sende til hverandre i post, og da må vi jo stole på hverandre at vi ikke er uærlige.

 

ALL BYTTING SKAL SKJE I BYTTEFORUMET. Alle som skriver innlegg om bytting i dette forumet her vil bli slettet.

 

Hvis du skal bytte med noen er det viktig at du får vite hva laget deres heter. Da kan vi i ettertid gå inn og sperre lag ifra folk som prøver og lure andre til å sende dem kort uten og sende noe igjen.

 

En bør også få koden som står bakpå kortet på forhånd, hvis du da legger det inn på laget ditt så ser du om det stemmer at den andre personen har det kortet han sier han har.

 

All byttehandel som skjer på forumet skjer mellom de som bytter. TOPPfotballkort.no og Speaker.no er ikke ansvarlige for at ting skal gå rett for seg, men vi ønsker og hjelpe til så godt vi kan for å bidra til at det blir trykt og bytte.

 

Lykke til med byttingen :)

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...