Gå til innhold

MSI K9NGM3-FIH - godt nok for GeForce 9600GT og AMD Dual Core?


SamPC

Anbefalte innlegg

Hei!

 

Har satt sammen min egen PC med utgangspunkt i denne: http://www.komplett.no/k/config.aspx?ConfigSystemId=10282

 

Har fjernet skjerm, printer osv.. - og satt inn kraftigere skjermkort, prosessor og flere ting. Men på konfigurasjonssiden så er det ikke mulig å bytte hovedkort, noe som gjør at jeg MÅ ha dette: http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=338817&CKS=PCW

 

Men vil dette hovedkortet klare GeForce 9600GT, AMD Athlon 64 X2 6000+ 3.0GHz, 2GB RAM - og klare bruken for film og spilling? Eller burde jeg se etter andre alternativer til hovedkort, som da er kraftigere?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hvis du kunne tenke deg selvbygger maskin, har du jo allverdens muligheter til å velge, men kompletts konfigurator ser ut som den kun vil la deg velge dette hovedkortet ja. Det fungerer helt sikkert greit med prosessoren og skjermkortet du har valgt, men det mangler litt med tanke på evt. oppgraderinger senere. I tillegg til at det er et litt utdatert, low-end chipset.

 

Et annet minus er jo at du ikke kan velge 64-bit OS fra konfiguratoren, det er jo også en fordel når du først har 64-bit prosessor og kansje ønsker å oppgradere til 4 GB ram en vakker dag. Så sant du skal bestille OS da.. :)

 

Vær sikker på å få med deg PC6400 ram i stedet for PC5300.

 

Anyways, the bottom line is; maskinen fungerer helt sikkert fint med hovedkortet, men dersom du har mulighet til å bygge selv ville jeg heller gjort det og valgt et litt bedre hovedkort.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...