Gå til innhold

Er dette en god Spill PC? Råd?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hadde jeg vært deg, ville jeg byttet kabinettet i noe litt større. :)

 

Og så prosessor. Har du behov for flere kjerner fordi du driver med multitaskin/videoredigering etc. eller bare fordi det er status? E8500 yter bedre og koster det samme. I tillegg klokker den bedre. :)

 

I tillegg så burde du byttet CPU kjøler i en CNPS9700LED i stedet, eller en ThermalRight Ultima 90 eller Ultra 120 Extreme, da disse tre yter mye bedre. :)

Lenke til kommentar

Som nevnt over ville jeg byttet til en 2-kjerne CPU som er billigere, feks E8400. Da får du mye for pengene, ulempen er at den ikke er tilgjengelig helt enda i norske butikker, mem det gjelder også den du har på listen allerede, Q9300. I tillegg er 2 GB RAM litt snaut, så jeg ville gått for 2 slike sett du har oppgitt. Ellers er det et veldig bra skjermkort du har valgt.

Lenke til kommentar

Flott! :D Oppdatert den nå, er vel mest til gaming, kan hende jeg skal drive med noe videoredigering, men det vil bli ytterst sjeldent. Takker for svar ;D

 

Også, ser at dvd brennern ikke er hos Amentio, (prøver å få kjøpt alt fra en forhandler) noen som vet om noen andre bra dvd-brennere som selges av Amentio til denne pris-klassen?

 

Noen anbefalt strømforsyning som "passer"? Til en ikke alt for stor penge..

Endret av Anders1990
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...