Gå til innhold

Nye TVer, 26 tommer og 37/40/42 tommer


Anbefalte innlegg

Hei

 

Nå skal vi endelig bytte ut den eldgamle TVen i huset. Det vi hadde tenkt oss der var en TV som er enten 37/40/42 tommer, foreløpig har vi ikke funnet ut om vi skal ha Plasma/LCD, og jeg vet at begge typene har både fordeler og ulemper. Men i allefall, TVene vi har fått anbefalt, og sett andre har blitt anbefalt er Sony w3000 og Panasonic Pv/px70/ og Pv/px80. Er også åpen for andre forslag. Ser ut til at maks pris ligger på rundt 16000 kroner, veldig gjerne under, er mye penger det er snakk om.

 

Ikke så mange andre kriterier, bortsett fra at bildet skal være veldig bra, foreløpig. Er også en fordel om den vil fungere godt med Media PCer (HTPC eller noe), da dette er noe som kan være aktuelt å skaffe seg. TV-signalet vil være digitalt, av type RiksTV eller andre liknende digitale TV-tilbydere (ikke helt bestemt oss).

 

 

 

Ellers skal vi også skaffe en liten 26 tommers flatskjerm, denne skal for det meste brukes med en vanlig PC, men vil også bli brukt med PS3, derfor er det viktig at den har HDMI. Forresten, kom akkurat til å tenke på noe: vi skal sitte ganske nær (når den skal brukes som PC), er det ikke da en enorm ulempe at oppløsningen er så lav som HD-ready TVer har i dag? Finnes det PC-skjermer som er på denne størrelsen (24 tommer går vel også greit) og som har HDMI inngang? Jeg ser for meg at det blir kjipt å sitte med så lav oppløsning når jeg på min bærbare, 15 tommer, har 1680x1050.

 

Vel, vel. Kom gjerne med tips.

 

 

Takker i forkant.

 

Mvh Mks1001

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg anbefaler deg panasonicen, men du skrev at du skulle bruke media center pc på den? Har du tenkt til å spille playstation og bruke media center PC-en mye så velg heller lcd. Panasonic har LCD'r på 37 tommer som har kommet best ut i de fleste tester og kan sammenlignes med en plasma i bildekvaliteten. Plasma hvis du bare skal se på tv og filmer. LCD hvis du skal bruke den til å spille og pc :D.

 

Anbefaler deg LCD fra panasonic til den minste skjermen også på 26 tommer.

Endret av Panny60
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...