Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Har rotet meg oppi en fæl situasjon, hva gjør jeg?


Gjest Guest_Chris_*

Anbefalte innlegg

Egentlig vil jeg si at du skal ikke la andre definere hva du duger til, eller om du er en taper eller ikke. Det du duger til vet du best selv, og den dagen du vet det, så vil du automatisk påvirke andre til å vite det samme. Det er ikke opp til andre, men bare deg selv.

 

PS.

Damer liker selvtillit.

Når du har det bryr du deg ikke om du snakker mye eller lite, og da gjør ikke de det heller. Dessuten tror jeg damer ofte synes det er spennende med den høye mørke mystiske menn som ikke sier alt for mye. Å snakke for mye er heller ikke alltid bra, det kan være et tegn på usikkerhet.

 

Men ikke stress alt for mye med disse damene; hva de synes er ikke alt og 70% av dem er ikke verdt bryet uansett. For de fleste vil ytterst få passe sammen til et tålelig forhold, og er man for ivrig ender man bare med å rote innom enda flere ubrukelige enn man behøvde om man tok det litt med ro. Å være 17 og ikke ha dame er ingen krise, selvom du ikke føler det sånn ;) De blir oftest ikke særlig voksne noen av dem før om noen år uansett....

Endret av choer_
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Problemet ligger vel i mine tale evner. Jeg er ikke den som prater hele tiden, jeg lytter. Jeg har liksom ingenting å si.

 

Problemet ditt er at du tenker slik.

 

Dette kalles en limiting belief. Altså en illusjon, en sperre, du har skapt for deg selv ved gjentatte negative repetisjoner.

Alle har noe bra å si. Uansett!

 

Siden du starter på 0 venner (som faktisk er det beste siden du kan forme din egen sosialsirkel, samt at ingen har fordommer om deg), så hadde jeg begynt lett. Du må sosialisere deg, og hardcore PU kan være litt for brått å starte med.

 

Start derfor med å finn deg en aktivitet der folk møtes og er sosiale. Det med at venner øker eksponensielt stemmer i en viss grad, og dette kan du utnytte deg av.

 

Ta derfor å finn aktiviteter som er populære, og med likesinnede.

 

Gir deg noen få eksempler nedenfor, selv om jeg er sikker på at du har mange ideer på dette selv.

 

- Paintball

- Biljard (Biljardhaller er en genial måte å utvide sosialsirkelen sin på)

- DANSING. Seriøst. Dette er en ubrukt gullgruve for å møte jenter, der blir du vant til fysisk kontakt og lett flørting. Dette hadde vært mitt førstevalg. Jeg danset selv semi-proff i 7 år, og det har gitt meg utrolig mye.

- Når du turner 18, så kom deg på byen asap. Begynn å snakk med folk, si hei til alle du møter osv...

- Trening

 

Her er tipset til hvordan du skal opptre i disse aktivitetene for å få kontakt:

 

Spør folk som er bedre enn deg hvordan du kan bli god i en aktivitet. Altså, hvis du feks plukker opp biljardkøen, så spør folka ved nabobordet om de kan vise deg noen tommelfingerregler. De vil føle seg smigret og validert av dette, og det blir lettere for deg å bli venn med de. Frekventer en aktivitet ofte. Ikke bare møt opp en gang og gi opp.

 

Sett regler for deg selv.

 

Altså:

 

"Denne måneden skal jeg på treningsstudioet minst 10 ganger og snakke med minst 10 ukjente i fem minutter minimum"

Hvorfor er dette viktig? Jo nettopp fordi du gradvis overbeviser hjernen din om at de limiting beliefsene (Vet ikke hva jeg skal si) du har bygd opp er bare bs. Du motbeviser dem, og hjernen din vil erstatte de med positive beliefs om deg selv.

Mao selvsikkerhet som så mange sier dem ikke har.

 

Dette er ditt ansvar! Kom deg av pcen og gjør noe for deg selv. Det er ingen andre enn deg selv som bryr seg om deg. Start fucking caring!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...