Gå til innhold

Kjøp av Iphone


sforum

Anbefalte innlegg

Hei!

Lurer veldig på det her med Iphone..

Når man er i UK, US, Tyskland og der hvor de selges. Er det bare å kjøpe med seg da? I Apple store på de respektive landenes hjemmesider innebærer jo ett kjøp av telefonen også tegning av at&t, eller O2 abbonement osv. alt etter hvilket land den blir kjøpt i. Og hvis man kjøper i Tyskland. Ligger det kun tysk språk inne da. Eller kan man velge engelsk.

 

Er dette annerledes med kjøp i butikk? Altså kan man gå inn i en butikk i UK å si du skal ha en Iphone og du får kjøpt den uten tegning avett nytt abbonement?

 

SKjønner ikke hvordan det ellers kan finnes så mange Iphones på ebay, finn osv. Må da være utrolig dyrt for dem som legger telefonene ut for salg å måtte tegne abbonement for så å selge tlf.

 

Og så, når man har fått tak i en Iphone. Da er det bare til å unlocke å aktivere den med programmet fra http://iphone.unlock.no/?

 

Dette fungerer på alle telefoner, uansett Firmware og bootloader versjon? Vil det funke å oppdatere den også (med tanke på fremtidige oppdateringer), og så unlocke den igjen? Og angående norsk språk, det er bare til å legge inn slik som beskrevet i denne? https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=863378

 

Det innebærer ingen problemer? Leste i noen danske forum at telefonen ble ustabil etter å ha installert norsk tastatur på den (det fantes på det tidspunktet ikke dansk oppsett enda).

 

Har sykt lyst til å skaffe telefonen, og skal til england i mai.. Men skal kanskje til USA neste år så vet ikke om jeg skal vente til da, det har kanskje kommet en bedre modell til da? Er litt kjipt at den nåværende ikke har 3g.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

for å svare på et av spørsmålene, hvis du kjøper en iphone i usa(vet ikke hvordan det er i de andre landene), så tegner du ikke et abonomang . det er først når du kobler iphonen til pcen, og åpner itunes, at du må tegne abonomanget. hvordan du kommer forbi dette, vet jeg ikke :p

Endret av KennyMafakka
Lenke til kommentar

Hei

Som nevnt så trenger man ikke tegne abb. når man er i butikken, dette gjøres når man kobler til iPhonen til datamaskinen, starter iTunes som nevt.. (Men man unlocker jo telefonen før registreringen)

 

For unlocking etc, les denne guiden

http://ipod1.no/forum/viewtopic.php?t=189570 , Ny oppdatering skjer der snart.( med ziPHONE 2.4) . Er veldig enkelt nå å åpne opp alle iPhonene (også de med firmware 1.1.3)

 

Har selv hatt telefonen siden 3. januar, og blir bare mer å mer glad i den :) Lykke til =)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...