Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

Hvor mye er det mulig å slanke seg? pr døgn


russlebiff

Anbefalte innlegg

Så på en dokumentar i går, og kom til å tenke på en ting.. Hvor mye er faktisk fysisk mulig for kroppen å slanke seg på 24 timer? Altså, om man måtte gjøre hva det nå enn var (sitte 24 timer i badstu, trene 24 timer sammenhengendes, whatever..); hvor mange mye er det fysisk mulig for kroppn å kvitte seg med i løpet av et døgn?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hvor mye lettere menneskekroppen kan bli på 24 timer er det fantasien som setter grenser for. Kraftig dehydrering og fasting i 24 timer burde kunne utgjøre 5-10kilo alene.

 

Problemet er at du ikke vil forbrenne nevneverdig med fett av dette, så det vil ikke være en bærekraftig måte å "slanke" seg på. Alt som forsvant vil komme tilbake akkurat like fort når du spiser/drikker igjen.

 

Å spise veldig lite / ingenting over tid vil også føre til at du raser ned i vekt, men problemet med disse "raske" løsningene er at det ikke bare er fettet som forsvinner.

 

Såkalte "Lavkalori" dietter har vist seg å brenne like mye musklatur som fett, og siden forbrennignen din henger tett sammen med antall kilo muskler du har på kroppen, vil ikke dette heller være bærekraftig i lengden.

Lenke til kommentar

Jeg så første sesong av The UFC(serien) aka The Ultimate Fighting Championship.. tror han ene der måtte ned 10kg på 1døgn; veide vel litt over 100kg før og kom seg akkurat ned på 90kg..

 

Dette skjer dog så godt som ALDRI, og han hverken drakk eller spiste noe på 1 døgn + syklet MANGE(altså, MANGE) timer på ergometersykkel inne i en badstu og det så utrolig hardt ut.. faktisk så hardt at jeg tviler på noen av forummedlemmene @ diskusjon.no hadde klart det samme. Helt umennesklig å se på..

 

men dette var seff ikke fett han forbrant(dog var det nok noe), men mest væske fra kroppen som gjorde at han tok av så mange kg.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...